2777
2789
عنوان

کنکوریای 1401 بیان

195 بازدید | 27 پست

بچه ها حذفیات کتابا برا کنکور چیاس 

بچه ها میگفتن مسایل ph رو نخونم چون همش یه سوال میاد و سخته و ارزش نداره بخونیم 

راستی کتابام مال سه سال پیشه چیا حذف شده؟؟ 

حذفیات نزدیک کنکور میگن نه الان 

همه چیو بخون 

چون معلوم نیس چه جوری سوال بدن  و شاید فقط یه سوال مستقیم از  ph بدن ولی شاید ده تا سوال دیگه بدن که غیر مستقیم به ph نیاز داشته باشه  این کنکور هیچیش معلوم نیس   البته من کنکوری بودم و الان نیستم😁😂

شوخی میکنی؟ من کنکوری ۱۴۰۰ بودم و الان دوتا از کتابام به درد نمیخوره بعد با کتاب های ۳ سال پیش میخوای کنکور ۱۴۰۱ بدی؟=) باید عوض کنی منابع رو. 

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست خوبم لطفا وارد این لینک شو و بهم کمک کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=595644

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
شوخی میکنی؟ من کنکوری ۱۴۰۰ بودم و الان دوتا از کتابام به درد نمیخوره بعد با کتاب های ۳ سال پیش میخوا ...

کتاب درسی ها رو دارم مال جدید. برا بعضیا هم پی دی اف دتنلود کردم کمک درسی ها رو چیا خیلی عوض شدن

کتاب درسی ها رو دارم مال جدید. برا بعضیا هم پی دی اف دتنلود کردم کمک درسی ها رو چیا خیلی عوض شدن

فقط بگم خیلی عوض شدن 

خیلی 

میتونی همه رو جامع بگیری ارزون تر شه.

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
حتی فیزیک و ریاضی؟ فارسی و عربی و اینارو جدید پی دی افشو دارم 

فیزیک اره 

ریاضی از پارسال تغییرات نداشته 

نمیدونم کنکور ۹۷ نظام جدید بوده یا نه راستش.

فیزیک اره  ریاضی از پارسال تغییرات نداشته  نمیدونم کنکور ۹۷ نظام جدید بوده یا نه راستش.

اولین کنکورم 98 بوده اره نظام جدیدیم اولین سال نظام جدید بودیم ما

خب پس احتمالا ریاضیت زیاد تغییر نکرده باشه.

وای من phو غلظتو خیلی مسکل دارم 😔😭

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

ریاضیو میخونی بخونی با همون عربی و زبانم میتونی ادبیاتم فقط تغییراتو اضافه کن این چهار تا درس که تغییر آنچنانی ندارد ولی زیست و شیمی و دینی حتما جدید بخر به خصوص زیست که کلا اضافه شده یه چیزایی و عوض شده شیمی هم همینطور فیزیکم فقط حذفیات داشته که میتونی خط بزنی اون صفحه هایی که نیست من کامل کتابازو دیدم سوالی داری باز بگو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792