چون معلوم نیس چه جوری سوال بدن و شاید فقط یه سوال مستقیم از ph بدن ولی شاید ده تا سوال دیگه بدن که غیر مستقیم به ph نیاز داشته باشه این کنکور هیچیش معلوم نیس البته من کنکوری بودم و الان نیستم😁😂
لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌
🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ......
اولین کنکورم 98 بوده اره نظام جدیدیم اولین سال نظام جدید بودیم ما
ریاضیو میخونی بخونی با همون عربی و زبانم میتونی ادبیاتم فقط تغییراتو اضافه کن این چهار تا درس که تغییر آنچنانی ندارد ولی زیست و شیمی و دینی حتما جدید بخر به خصوص زیست که کلا اضافه شده یه چیزایی و عوض شده شیمی هم همینطور فیزیکم فقط حذفیات داشته که میتونی خط بزنی اون صفحه هایی که نیست من کامل کتابازو دیدم سوالی داری باز بگو