2821
2789
عنوان

تولد رفیقم

266 بازدید | 17 پست

جمعه تولد رفیقمه خیلی بزرگ و مهم گرفتن من و رو هم دعوت کردن بنظرتون من اگه برم داییم اینا ناراحت نمیشن؟(دختر داییم نزدیک دو هفتس فوت کرده)

⁦❤️⁩😻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نذار اونا بفهمن

آخه خونه ما ان خونه خودشون یزده بعد ما که می‌خواستیم بیایم مشهد مامانم گفت ادم عذادار دورش شلوغ باشه بهتره برا همین آورد شون خونه ما

⁦❤️⁩😻

من باشم داغونم ایشالله همیشه دختر داییم سالم باشه

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه
نرو چجور دلت میاد آخه  دختر داییت چند سالش بوده

خودمم نمی‌خوام برم ولی رفیق فابمه از طرفی هم میترسم داییم ناراحت بشه با اینکه خودش گفت برو

💔🙁

۱۵ سالش بود😔

⁦❤️⁩😻

من اگه جای دایی اینات بودم ناراحت میشدم 

کادوی دوستت و با اسنپ چیزی بفرس بره و ازش معذرت خواهی کن

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
خودمم نمی‌خوام برم ولی رفیق فابمه از طرفی هم میترسم داییم ناراحت بشه با اینکه خودش گفت برو 💔🙁 ۱۵ ...

وای بنده خدا چه کوچیک بوده خدا رحمتش کنه 

نرو دوستت شعور داشته باشه درک میکنه 

میگن چشام سگ داره