2777
2789
عنوان

منظورش چیه😯

118 بازدید | 5 پست

سلام دوستان،منوعشقم ۵ساله باهمیم اینم بگن واقعاعاشقیم اون کرمان ومن زنجان،۹ماهه سربازه تاحالا حضوری همدیگروندیدیم خواهشاقضاوت نکنیدعشق میان ما ازعشقای حضوری کمتری نداره.واینکه گفت من این همه راه میام برای اولین بار نمیخوام تو خیابون ببینمت بیا بریم مسافرخونه۲۰دقیقه اینا میخوام باهات حرف بزنم.ـمنم گفتم من نمیتونم)البته اینم بگم خونوادم نمیدونن که میخواد بیاد ومن تنهایی خیلی بیرون نمیرم منم گفتم فقط بیرون گفت بیاعشقم بخدا کاری نمیکنم قسم میخورد،ولی بنظرمن بیرونم میتونه ببینه دیگه...چیکارکنم حرفش درسته چه جوابی بدم به راهنماییتون نیازدارم.اجرتون باشهدا.منم دلتنگتم ۵سال سختمه

میشه لطفا برای رسیدن به خواسته هام برام صلوات بفرستید؟اجرتون باشهدا.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/