2821
2789

من فرداش یادم می‌ره 🤦🏻‍♀️

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم حتما روش درس خوندنت اشتباهه..اگر به درستی بخونی فراموشت نمیشه...مشاورتحصیلی داری؟

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗

چاره اش مرور مطالبه

.

.

.

سلام دوست خوبم لطفا وارد این لینک شو و بهم کمک کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=595644

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
چاره اش مرور مطالبه . . . سلام دوست خوبم لطفا وارد این لینک شو و بهم کمک کن کالای دلخواهم ...

ایناالکیه عزیزم

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗

البته که بعد از یه ماه از مطلب چیزی نمی‌مونه شما باید بعد از خوندن یه فصل مثلا زیست که تست هم زدین یه تایم براش داخل هفته بعد در نظر بگیرید برای مرور بعد زمانی که گذشت این مرور کردن اینقدر سریع میشه که داخل ۱۰ دقیقه حله 

این مرور هست که خیلی مهمه وگر نه اگه ازش گذشت مجبور به استارت دوباره هست چون اون همه نکته فراموش شده

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
البته که بعد از یه ماه از مطلب چیزی نمی‌مونه شما باید بعد از خوندن یه فصل مثلا زیست که تست هم زدین ی ...

برنامه ی قلمچی اینطوره.مرور نداره تا بعد از چند وقت

عزیزم یه مشاور تحصیلی در این زمینه خیلی میتونه بهت کمک کنه اگه خواستی تا مشاور دخترمو بهت معرفی کنم. ...

خیلی ممنون از لطفتون منتهی مشکلم چیز دیگه ای هست از پرسیدن این سوال هدف دیگه ای داشتم.

برنامه ی قلمچی اینطوره.مرور نداره تا بعد از چند وقت

خودتون باید برنامه جانبی داشته باشین وگرنه نمی‌رسید چرا چون یه فصل دو فصل نیست که 

رو برگه یاد داشت کنید مثلا این درس فلان تاریخ خوندم و تست زدم تمام شده و روبروش تاریخ مشخص کنید برای مرور تا فراموش نشه

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂