2777
2789
عنوان

حالم یجوووریه

128 بازدید | 10 پست

یه دو دلی یه ناراحتی.من اینجا زیاد گفتم بعضیا بدشون میاد بعضیا ناراحت میشن ، ب هردری زدم ک خدا بهم یه پسر سالم بده( یه دختر دارم خداروشکر) خیلی دوس دارم . همه راهارو رفتم . میترسم نشه 

😓😔😓

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جواب قطعی ivf هست 

اما باور کن پسر و دختر نداره مهم تربیت درسته 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

خیلی هم زخم خورده نیستی طرف ده تا بچه میاره یازدهمیش هم اون چیزی که میخواد نمیشه دیگه اینا برمیگرده به ژن و بستگی به خود فرد و اینچیزا داره

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

جواب قطعی ivf هست  اما باور کن پسر و دختر نداره مهم تربیت درسته

قبول دارم ، ولی فقط دوتا بچه میخام خداروشکر یه دختر سالم دارم دلم یه پسرم میخاد

قبول دارم ، ولی فقط دوتا بچه میخام خداروشکر یه دختر سالم دارم دلم یه پسرم میخاد

ای وی اف کن اگر هزینه اش برات مهم نیست

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خیلی هم زخم خورده نیستی طرف ده تا بچه میاره یازدهمیش هم اون چیزی که میخواد نمیشه دیگه اینا برمیگرده ...

من اصلااااا زخم خورده نیستم ،، شکرخدا یه دختر سالم دارم..دلم ی پسرم میخاد

من اصلااااا زخم خورده نیستم ،، شکرخدا یه دختر سالم دارم..دلم ی پسرم میخاد

منم برای الانت نگفتم زخم خورده ای برای موقعی میگم که شاید اون جنسیتی که دوست داری نداشته باشی ولی سلامتی مهمتره🤝

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

منم برای الانت نگفتم زخم خورده ای برای موقعی میگم که شاید اون جنسیتی که دوست داری نداشته باشی ولی سل ...

اره والا سلامتی خیلی مهمه .‌ مث خوره افتاده ب جونم این فکر