2777
2789
عنوان

دوستم و درامدش

178 بازدید | 14 پست

منو دوستم هم سنین من دانشگاه قبول شدم نرفتم دوستم قبول شد دانشگاه ازاد باباش پول دار بود هزینه اشو داد دوستم الان پرستاره تو چنتا کلینک کار میکنه و تو بیمارستان استخدام شده ماهی بیست میلیون درامد داره خدا بهش بیشتر بده منم ازدواج کردم شوهرمم کلی بهم ظلم کرده دستم تو جیب خودم نیست افرین ب جسارت دوستم و انگیزش ک الان ماشین شاسی بلند خرید و مستقل داره زندگی میکنه و کلیمممم پولدار شده  هدفم از تایپک دخترای گل واقعا بچسبید ب درس و مشق خونه شوهر هیچ خبری نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخخخخخخ آره بیچاره ماها که قبل شاغل شدن شوهرکردیم😭😭😭😭

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

یکی ام مثل من پرستار بودم بعد ازدواج کارمو‌ ول کردم نشستم خونه 😐😔😔

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

دوستت با پرستاری دانشگاه ازاد ماهی ۲۰ تومن حقوقشه! چه عجیب، من با دکتری یه رشته علوم پایه دانشگاه روزانه حقوقم ۴ تومنه  ،  تو درسم زیاد چیزی نیس مگه رشته های بخصوصی، کار کردن و تجارت باید تو ذات باشه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

اینکه درس بخونن و خونه شوهر خبری نیست درست اما همیشه درس خوندن هم خبری نمیشه از ۱۰۰ درصد ۴۰ درصد سر کار میرن 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹