2777
2789
عنوان

خون قهوه‌ای به جای خون قرمز

126 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من این ماه از پنجم تا نهم قرص کلومفین و روز دهم سیکل آمپول اچ سی حی زدم بعد از چهارده روز از تزریق خونریزی قهوه‌ای رنگ دارم تا امروز که میشه چهار روز خواستم اگه تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشم و همین طور تخمدانامم درد میکنه راست بیشتر و سینه دردمم که با شروع قرص کلومفین بود بعد از این خون ریزی قهوه‌ای ازبین رفت علتش چیه این خون ریزی قهوه‌ای؟

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

خونریزی کلا چند روز اول باید قهوه ای باشه خون کثیف قدیمی هست و خون قرمز در حد یک روز اخر باید باشه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

خواهش میکنم اگه کسی میدونه جوابمو بده ممنون

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونریزی کلا چند روز اول باید قهوه ای باشه خون کثیف قدیمی هست و خون قرمز در حد یک روز اخر باید باشه

اره ولی من تا به حال این طوری نبودم

بهتره با دکترت مشورت کنی.  تجربه راهکار خوبی نیست برات. هربدن با بدنی فرق دارند. خونی که درلوله ...

دکترم میگه باید صبر کنی تا ده روز دیگه آزمایش بتا بدی 

اره ولی من تا به حال این طوری نبودم

خب حالا تازه داری درست میشی عزیزم کرمیجات بخور خیلی تا قشنگ رحمت پاکسازی بشه حالا که داره خونریزیت درست میشخ

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
خب حالا تازه داری درست میشی عزیزم کرمیجات بخور خیلی تا قشنگ رحمت پاکسازی بشه حالا که داره خونریزیت د ...

نه عزیزم من تا به حال توی طول پریودی قشنگ خونریزی داشتم ولی این دفه خون قهوه ایه و من سیکلم شش روزس و پس فردا باید پاک شم ولی تا الان فقط خونم قهوه ای بوده⁦:-(⁩

خواستم ببینم کسی تجربه ای نداره حالم گرفته اس

خوب الان من چیکار کنم ینی واستم تا ده روز فک نکنم از بارداری باشه

آهای کسی نیست منو دربیاره ازین سردرگمی