2777
2789
عزیزم اونا با گوشیهای با کیفیت عکس میگیرن تو یکی از دوربینایی که روبرو ایناست رو داشته باشی هم همینه ...

لبخند عمل کردن چجوریه

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من خودم مخالفم همه رو شاهد خوشی های خود کردن

دقیقا بنظرِ من هم حق الناسه. هم باعث میشه انرژی منفی دورِ خودش جمع شه و رنگِ آرامش رو از درون نبینه. تازه ریاکار هم میشن.ریاکار که فقط مختص حاجیا نیست. اتفاقا الان دیگه حاجیا از دور افتادن دور افتاده باکسانیکه کلا تو کف اینستان و استوری واتس آپا. باعث میشه همش واسه جلب توجه زندگی کنن حتی اگر از قبل اینطور نبوده باشن دیگع بمرور میشه شخصیتشون. خنده شون و علاقه شون و غمشون همش مصنوعی میشه چون واقعی و خالص نیست و دنبال جلبِ توجه هستن. یعنی واقعا خوش بحال اونایی که کلا دور از اینا هستن خصوصا خوش بحال  ایلیاتیا  البته اگر اونا قدرشو بدونن.

لبخند عمل کردن چجوریه

نمیدونم یه عمل هست تو خارج که بازیگرانش  از دیر باز انجام میدن. میدونی که همیشه عملها ۴۰ تا۵۰ سال زودتر از ایران تو خارج انجام میشن. و بعدش وارد ایران میشن و همه گیر هم میشه ماشاءالله.

دقیقا بنظرِ من هم حق الناسه. هم باعث میشه انرژی منفی دورِ خودش جمع شه و رنگِ آرامش رو از درون نبینه. ...

والا من خودم در این باورم که اگه کسی نداشته باشه و فیلمارو ببینه یا یه آه بکشه .....

والا من خودم در این باورم که اگه کسی نداشته باشه و فیلمارو ببینه یا یه آه بکشه .....

اره دیگه بهمین خاطر میگم حق الناسه.

تبلیغات ایران هم که کلا مغایر با شعاراش هست. از اون ور میگن دل به دنیا نبند چشم به زندگی مردم نداشته باش. بعد تبلیغات الله اکبر خونه ها.خوراکی ها. لباسا. من پسر عموم طفلی تازه داماد بود شاگرد اول دانشگاه بود  ولی مشکل پیدا کرد بیمارشد نتونست ادامه تحصیل بده . یادمه یه فیلمی بود تمامِ خونه هاش بالا شهر یعنی ۶خانواده بودن ۶تا خونه عالی. بعد یبار گفتیم چه فیلم قشنگی نگاش نمیکنی. گفت همین فیلمه که همه بالا شهرن و خونه ها خفن؟ خب خیلی غم انگیزه واقعا. خدا فقط خودش از سرِ تقصیراتِ هممون بگذره.

میدونی من میگم شاید همین پسر عموی من هم ادامه میداد خودش یکی از همین خونه ها رو داشت. و اینکه انسان نباید حتی غبطه بخوره به زندگی دیگران بهرحال ما هممون چه پولدار چه فقیر تهش جای هممون یک وجبِ خاکه. هرچقدرم سنگشو گرون بگیرن اونجایی که میزارن یه سیمان و خاکه .

اینکه این خونه ها باشه و تو  بهترین غذا رو خوردی  اشکال نداره اینکه بزنیش تو چشمِ مردم این اشکال داره.  راحت خودت با خانواده خودت خوشبخت باش چکار داری که بزاریش واسه مردم .شاید واقعا تو اون لحظات یه طفلِ معصوم یه تازه داماد یکی که نداشت دید و ته دلش یه آه کشید.

اگر ته دلت رو نگاه کنی حقارت نفستو تو اون لحظه خواهی دید.