2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ۲۵ سالمه پسرم۵سالشه به شوهرم میگم راضی نمیشه میگه همین یکی کافیه اگم بخوایم بشه ۱۵سالش بعد😔

۱۵ سال خیلی زیاده چه خبره مگه

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 
۱۵ سال خیلی زیاده چه خبره مگه

همون دیگه هرچی میگم راضی نمیشه 

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
شوهر من چیزی نمیگه ولی گفتم سال بعد عروسی پسر داییمه گاهی میگم بزارم بعد عروسی اقدام کنم

حالا خودت میدونی ولی بذار کلاس اولش تموم بشه چون واقعا اذیت میشی

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
چه ربطی به عروسی داری باردار بودی یه پیراهن مجلسی بارداری شیک بپوش

میدونم ربطی نداره اصلا اینجا برای اولین بار گفتم ته دلم چی میگذره از طرفی میگم عروسی چند ساعته بخاطر اون تصمیمم رو به تعویق نندازم از طرفی میگم ...خلاصه دودلم

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 
اولی دختر دومی هنوز معلوم نیست تازه ۱۱ هفته هستم ولی دخترم همش میگه یعنی من بشم ۱۸ سالم بچه مون میش ...

منم ۱۰ هفته و ۶ روزمه

ولی من راضیم چون دخترم کاملا مستقله و حتی کمک حالمم هست خیلی خوبه

منم ۱۰ هفته و ۶ روزمه ولی من راضیم چون دخترم کاملا مستقله و حتی کمک حالمم هست خیلی خوبه

دختر منم مستقله ولی این دوتا بچه دیگه نمیتونن همبازی باشن فکر کنید دخترم ۱۵ سالش و دومی ۵ سال

توانایی که برام نذاشتن   ولی خب خدا رو شکر .خودم پرجمعیت دوست دارم. منظورم 12 تا بچه نیست. ...

خوبه که از عهدش بر میای من تو سن ۳۶ سالگی بعد از سالها زندگی مشترک و کلی ترس که آیا من میتونم و این حرفا باردار شدم و گفتم دفعه آخرهم.منم تنها دختر خونه بودم تنها بودم ولی اصلا شجاعت شما رو ندارم