2777
2789
عنوان

بچه دوم

208 بازدید | 29 پست

دوستان من یه دختر ۶ ساله دارم جدیدا تصمیم گرفتم یه دونه هم بیارم اگه خدا بخواد ولی دودلم میگم سال بعد بیارم نمیدونم به نظرتون چقدر اختلاف سنی خوبه خودمم ۲۵ سالمه

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 

بنظرم بذار کلاس اول دخترت تموم بشه

چون خیلی حساسه باید کامل حواستو بدی بهش

بعدش میتونی با خیال راحتتری اقدام کنی

سنت هم زیاد نیست

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر اختلاف سنی الان خوبه با خواهرش

ولی چقدر تفاوت سنی خودت با بچه اولیت کمه  

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
الآن بیاری بهتره عزیزم بعد هم مثل دفعه اول زود باردار نمیشی چند ماه طول میکشه تا باردار بشی

اشتباه میکنید اختلاف زیاد اصلا خوب نیست من خودم دختر اولم نه سالش و الآن باردارم ولی خیلی پشیمونم کاش ۳-۴سال پیش اقدام میکردم

منم ۲۵ سالمه پسرم۵سالشه به شوهرم میگم راضی نمیشه میگه همین یکی کافیه اگم بخوایم بشه ۱۵سالش بعد😔

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲