2777
2789
عنوان

راه درست چیه؟

126 بازدید | 14 پست

من یک سال و نیم با یه نفر بودم که خیلی همدیگه رو دوست داشتیم بعدش بدون هیچ دلیلی منو ول کرد و رفت بخاطر چندتا مشکل که داشت و واقعا هم راستشو میگفت اما میتونست باهام باشه ولی رفت.نزدیک یکساله همه جور دعایی کردم که برگرده ولی برنگشت حتی دوبار غرورمو شکستم و من پا پیش گذاشتم ولی بازم بهونه اورد.الان تازه خودش برگشته بهم پیام میده اما شخصیتش تغییرکرده.مثل تازه به دوران رسیده ها رفتارمیکنه اما من هنوز دوسش دارم.خودش پیام میده ولی بازم سرده منم خیلی باهاش گرم نمیگیرم.شما بگین من چیکارکنم؟میدونم آدم اشتباهیه ولی بازم دوسش دارم باتموم بدیایی که درحقم کرده نمیتونم فراموشش کنم.

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی. یه سال دیگه چوب الان رو میخوری. اگر به فکر ازدواجی بهش بگو قضد جدی داره اقدام کنه واگر به فکر خوش گدرونی هستی بحثش فرق داره. اما یک اشتباه رو دوبار تکرار نکن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
پا رو احساست بزا کاری ک ب ا ما خانوما سخته اگه عاشقته پ چرا سرده؟ان شا ا...بهترین برات پیش بیاد

کاش میتونستم😔

بهترین چیه عزیزم خدا بامن قهره

بچه هادانشگاه آزاد بخاطر پول سایت مجازی بچه ها رو مسدود کرده درک ندارن تو این گرونی ب یک باره از کدو ...

ببخشید به این تاپیک ربطی داره؟

بلاکش کن ...بشین انرژیتو بزار واسه زندگیه خودت ، کارت ، درست ، ورزشت، ی حرفه ای  خودتو تو محیطای مناسب قرار بده ب وقتش با ادمایی رو ب رو میشی ک خیلی بالاترو بهترو باشعورتر ...رابطه ای ک بخواد از ادم انرژی بگیره از پایه غلطه