2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خونه ها از چاقی  من میخام  امیدوارم نتیجه بده

پیجی که میگم رو تو اینستا فالو کن.من دنبالش بودم الان پیدا کردم گفتم بگم به شماهام کلاساش انلاین روزای زوج ساعت ۵ هست.البته دو جلسه ش گذشته منم از جلسه سومش که فرداست میخوام شروع کنم.pariworkout

چی میخورید چاق میشید؟ میشه بمنم بگی😭

مجردی لابد؟ منم مجردی رفتم دکتر که قرص بده بهم واسه چاقی😆😆 سیپروهپتادین داد اشتهام زیاد شد خوردم خوب شدم.الان بعد زایمان دووم هستم واسه همین اضافه وزن دارم.البته خیلی کم کردم هنوز ۳ کیلو دیگه باید کم کنم تا خوب شم.میخوام بگم نگران نباش بعد زایمانت مجبوری مثل من دنبال لاغری باشی.

چطوری هست

پیجی که میگم رو تو اینستا فالو کن.من دنبالش بودم الان پیدا کردم گفتم بگم به شماهام کلاساش انلاین روزای زوج ساعت ۵ هست.البته دو جلسه ش گذشته منم از جلسه سومش که فرداست میخوام شروع کنم.pariworkout

پیجی که میگم رو تو اینستا فالو کن.من دنبالش بودم الان پیدا کردم گفتم بگم به شماهام کلاساش انلاین روز ...

ندارم من😢پرسید پیجم فعلا نمیتونم برم

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز