2777
2789
عنوان

نامه مااااادر شوهر بدویییین

146 بازدید | 8 پست

🍂#دلنوشته_یک_مادرشوهر 

براى عروسش

#عروس_خوبم

من ۹ ماه بار فرزندى را در دل كشيدم تا به دنيا آمد .

شبهاى بسيارى تا صبح بالاى سرش بيدار بودم تا او آسوده بخوابد .

وقتى زمين خورد و گريه كرد من اولين كسى بودم كه اشكهاش رو پاک كردم .

وقتى اولين بار مدرسه رفت ، اين من بودم كه پاى رفتن به خانه را بدون او نداشتم و تمام روز پشت در مدرسه برايش صبر كردم.

وقتى اولين دعوا رو تو مدرسه كرد اين من بودم كه پشت اش وايسادم.

وقتى لباس نو مى خواست ، من تنها دارايى ام رو براى اون خرج مى کردم.

وقتى گوشى نو و آخرين مدل خواست من براش تهيه كردم.

#عروس_گلم

وقتى امتحان داشت ، من تشويق اش كردم كه ادامه بده وتلاش كنه براى آينده اش.

وقتى به سن بلوغ رسيد و پرخاشگرى هاش شروع شد ، اين من بودم كه تحمل كردم و چه شبها كه تا صبح گريه نكردم واز خدا كمک نخواستم...

#عروس_نازنينم

وقتى براى اولين بار عاشق شد ، اين من بودم كه بهش كمک كردم تا عشق رو از هوس جوانى تشخيص بده.

#عروس_جوان_من

وقتى اولين بار خواست پشت ماشين بشينه و نشون بده بزرگ شده ، اين من بودم كه صبورانه راه و روش رو يادش دادم تا اون رو مسئول بار بيارم.

#عروسم

وقتى اولين بار دست روى دختر مورد علاقه اش گذاشت ، اين من بودم که تو را برایش خواستگاری کردم.

#عروس_شيرين_تر_از_جانم

وقتى تو آمدى , اون خيلى وقت بود كه پسر من بود ؛ از لحظه هايى كه نطفه اش بسته شد با من ارتباط عاطفى داشت .اون تنها پسرم نيست ، اون قسمت اصلى وجود منه ...

مرا روبروی خودت نبين ،

مرا در كنار خودت قرار بده!

من بهترين سالهاى عمرم را به پاى فرزندى نشستم كه تو امروز شوهر خطاب مى كنى...

من مهمان ناخوانده نيستم !

من يك مادرم ،

با سالهاى طولانى رنج و درد ...

من پسرم را با اشک چشمم بزر گ كردم.

پسر من ، ميوه درخت ۳۰ ساله منه.

حق ديدن و بودن و حرف زدن من با پسرم را تو از من نگير...

مرا آنگونه كه هستم بپذير ؛

با تمام بديهایم...

فقط فراموش نكن مردى را كه تو امروز شوهر مى نامى، روزى عزيز كرده و بزرگ شده در دامن من بود...

#عروس_گلم

روزى تو هم در صندلى قضاوت مادر شوهر عروس مى نشينى.

خيلى مراقب باش

دوستت دارم ،

چون پسرم تو را دوست دارد...

او كه امروز تو را در آغوش ميگيرد و آرام ميشوى!

تمام ديروزها در آغوش من آرام گرفته و رعنا و برومند شده...

امروز هرگز ديروزها را فراموش نكن كه از فرداها بى خبرى ...

❣ @hamsar_ane❣

💜

🌸💜

💜🌸💜

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

واقعا 

می‌دونم ۲۰سال دیگه،شایدم کمتر دلم برای این روزام تنگ میشه،اون وقت دلم میخواد برگردم به گذشته و همینطور که الان منتظرم تا پسر کلاس اولیم برگرده از مدرسه دوباره منتظرش بشینم😞😞وقتی میاد خونه بغلش کنم بوسش کنم بگم دلم براش تنگ شده بود☹️☹️

مادر دختر هم خیلی زحمت می‌کشه چ بسا بیشتر از ی مادر پسر نگرانی می‌کشه و زحمت می‌کشه 

از تو هوا ک نبودن دخترا و با هوا ک بزرگ نشدن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
2804
ما هم الکی الکی بزرگ شدیم حالا دست شما افتادیم

دست من  

من خودم عروسم

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم