ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم.ببخشید شما مورد بدی از ساراخانم دیدید که پشت سرش ، بد میگید؟ اگر چیزی هست، بمن هم بگید. م ...
اه بابا نازنین جان ولمون کن دیگه
اینجا مجازیه ب هیچکس نمیشه اعتماد صد در صد داشت من میخوام واقعیتو ببینم ببخشیدا ولی اون موقع که من همش میخواستم دیگه زیبا ادامه نده شما تاپیکتو باز کرده بودی خاطره بشنوی هرکس طرز فکر خودشو داره
منم دیدم شخصیت زیبا طوریه که انگار واقعا اهل نماز و قرانه و خیلی چیزا از دین میدونه و حس کردم واقعیه ولی بعضی جاها هم دیگه شک ب دلم میافته شمام منو ول کن من فقط دوس دارم واقعیتو بدونم
اه بابا نازنین جان ولمون کن دیگه اینجا مجازیه ب هیچکس نمیشه اعتماد صد در صد داشت من میخوام وا ...
چون من ازش بدی ندیدم عزیزم. سه ماه هست باهاش آشنا شدم، حتی یکبار ، پرخاش و بی محبتی ندیدم. ساراخانم حتی جواب مخالف ها و پرخاشگرهاشرا هم با خوبی میداد. یادتونه حتی شما هم چندباری باهاش بد حرف زدی، اما اون قربان صدقه شما رفت. من به عشقش می اومدم سایت. با حرفاش، حس خوبی در من ایجاد میشد. خیلی ها ، به واسطه ساراخانم، بیشتر به خدا نزدیک شدند، درسته ندیدیمش اما خوبیش را حس کردیم. اکثرا مهربون تر شدیم و در تاپیک هاش اعتراف کردیم که ما از وقتی که با تو آشنا شدیم، صبورتر شدیم . اگر دوست هستیم ، هم پشتش دوست باشیم هم در رو. شما یادتونه چقدر بعدش که ازتون خواهش کرد باهاش بمونید، بهش ابراز علاقه کردید، الان چی شده؟ چون نیست، بد شد؟
بابا چی میگی یجوری حرف میزنی که انگار تو خوبی ما بد اصلا بابا شما خوبی ماهم دوسش داریم ...
من دیگه چیزی نمیگم. فقط خواستم به شما یادآوری کنم، اینکه آدم دو رو. باشه و خوبی را یادش بره ، پشت سر کسی که توی روش بهش ابراز دوستی و علاقه کرده، بد بگه، خوب نیست.