2821
2789

به خدا روز قیامت حضرت مسیح و مادر بزرگوارشون 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

والا ما دانشمون در حد اسلامه تازه اونم نه به اندازه کافی.مسیحیتم تو کشور ما در اقلیتع.فکر نکنم کسی بتونه کمکت کنه.ولسه چی میخوای

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا ما دانشمون در حد اسلامه تازه اونم نه به اندازه کافی.مسیحیتم تو کشور ما در اقلیتع.فکر نکنم کسی ب ...

کنجکاوی

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐

خدا و حضرت عیسی ، مهمترین چیزی که اعتقاد دارن و با باور ما فرق داره اینه که باید باور داشته باشن که حضرت عیسی برای گناهان انسانها به صلیب کشیده شده و دردها رو تحمل کرده و مرده ولی بعد زنده شده و رفته و دوباره برمیگرده . میگن برای همین مسیحیهای واقعی وقتی بمیرن حضرت عیسی به پیشوازشون میاد و میرن بهشت . اما درواقع یه مسیحی واقعی نباید گناه کنه ولی بعضی از گناهان کوچیک که ناخودآگاه انجام میشه حضرت عیسی باعث بخششون شده . 

عزیزم در یک دوره ای  خداوند پیامبرانی و مبعوث کرد برای آدمهای همون دوره.مثلا تودوره حضرت موسی سحرو جادو بسیارزیادبود معجزات حضرت موسی مربوط به همون دوره بود.حضرت عیسی طبابت پزشکی.بخاطرهمین معجزش به امرخدا زنده کردن مردگان بود.

این ادیان برای همون دوره بود،رفته رفته خداوند دینشو کامل وجامع کرد ویکی کرد داددست بشریت.والان تنها دین خداهمون اسلام هست.برنامه کامل زندگی.

اگردرمورد مسیحیت الان بخای بدونی بصورت فرقه شده

درصورتی که انجیل وتمام کتاباجز قرآن همه تحریف شدن وامروز نمی تونن برای بشر راهی برای سعادت باشن.

مسیحی هابه تثلیث معتقدن یعنی خدا ،پسرخدا،روح القدس

درصورتیکه هرانسانی میتونه درک کنه خداوند آفریده نمیشه می آفریند،خلق میکندوفرزندندارهوزاده نشده.یعنی جسم نیست ونمی تواند جسم باشداگر جسم شود پس خدانیست.

اونهامیگن حضرت عیسی (انسان)همان خداست.

ومیگویند حضرت عیسی رو به صلیب کشیده تاگناهان بقیه بخشوده بشه.

و۳روز روی صلیب بود یعنی کشته شده بود.

آیاخدامیمیرد؟!!!

سوالی اینجاپیش میاداینکه مگر خداوند عادل نیست،ونمی گوید هرکس گناه خودش به گردن داره مادیگری و مجازات نمیکنیم(جزاینکه درش شریک باشه)

حالا این خدای عادل ،باعدالت چرا باید حضرت عیسی را بخاطر گناهان بندگانش روی صلیب ببرن واین سختی بهش بده

اینکه عین ناعدالتیست.

امروز خصوصا درترکیه دارن باحرفهای زیبا ذهن یه عده رو شستشو میدن وآخرتشون به فنا

ان شاء الله خداوند همه مارو هدایت کنه

عزیزم در یک دوره ای  خداوند پیامبرانی و مبعوث کرد برای آدمهای همون دوره.مثلا تودوره حضرت موسی س ...

چ جالب ممنون ازت گل

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز