خواب دیدم رفتیم خونه دوست پسر سابقم با مادرم اینا اونجا مهمونی گرفتیم. منم از ترسم اونا نفهمن به مادرم میگم چرا اینجا آخه اگه بفهمن بد میشه اونا بیشعورن! جمع کن بریم میگه من به مادر پسره زنگ زدم اجازه داده، آخه خونه خودمون خیلی دوره اینجا نزدیکه،یکم خیالم راحت شد. داشتیم جمع جور میکردیم که هی ی وسیله جا میموند. یهو دوست پسر ستبقمو دیدم تو اتاق دراز کشیده و بی محل بمن تا ما بریم منم کاریش نداشتم گفتم به جهنم این همه اینجا بودیم صداش در نیومده. مادرم گفت هرچی اینجا داری واس تو جمع کن بریم منم دیدم هرچی برا منه عکس و عروسک هرچی( در اصل همه اون وسائل تو اتاق خودمه در واقعیت) جمع میکردم با خوشحالی اولش گفتم اون ناراحت میشه ولی گفتم به جهنم بشه اینا مال منه بعد یه پسر سفید پوست قد بلند تپلی اومد گفت تو با این کات کردی تموم تمومه رابطتون با من میای؟ حتی خارج کشور انگلیس زندگی کنی؟ در ضمن بگم دوست پسر سابق سیاه بود چهرش در اصلم سبزه است ولی سیاه تر بود تو خواب. تعبیرش چیه؟ کی میدونه؟ خواهشن مسخره نکنید
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊