maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 عنوان مامانا کمک ❤🙏 53 بازدید | 6 پست سلام خانومادخترم واکسن ۴ماهگیشو امروز زدیماگه تب نداشته باشه، بازم باید قطره استامینوفن بدیم؟؟اگه میدونین راهنماییم کنین نصفه شبی موندم چیکار کنماگه بدم خدا نکرده ممکنه دمای بدنش بیفته؟.اگه هم ندم تب میکنه خدا نکردهموندم چه کنم🥺 خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚 1400/08/16 | 04:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
misssh عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 5049 عزیزم اگه تب نداره بهش نده ولی حواست بهش باشه همین ک دیدی یکم داغ شد سریع قطره بده .... تاالان تب نکرده دیگ تب نمیکنه احتمال زیاد
مامان3تاگل عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 2847 اگر تبش قطع شده دیگه نده من پسرم رو تازه واکسن چهارماهگی زدم تا ظهر روز دوم دادم
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 عزیزم اگه تب نداره بهش نده ولی حواست بهش باشه همین ک دیدی یکم داغ شد سریع قطره بده .... تاالان تب نک ... مرسی عزیزم از راهنماییت اول ۴ ساعته دادم دیدم تب نکردبعد ۶ ساعته کردم دیدم سر ۶ ساعت یدفعه دمای بدنش داره میره بالا..الانم شده ۵ ساعتبنطرت قبل ۶ ساعت بشه بهش الان بدم؟ خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
misssh عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 5049 مرسی عزیزم از راهنماییت اول ۴ ساعته دادم دیدم تب نکرد بعد ۶ ساعته کردم دیدم سر ۶ ساعت یدفعه ... اگه تبش زیاده هر 8 اگه نه هر 6 بازم اگه کمتره 4 ساعت دیگ اگ تب نداره هم قطعش کن
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 اگر تبش قطع شده دیگه نده من پسرم رو تازه واکسن چهارماهگی زدم تا ظهر روز دوم دادم مرسی عزیزم از راهنماییت هنوز ۲۴ ساعت نشده واکسن زدهالان ۱۵ ساعتهیعنی دیگه بش ندم؟؟؟ خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
مامان3تاگل عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 2847 مرسی عزیزم از راهنماییت هنوز ۲۴ ساعت نشده واکسن زده الان ۱۵ ساعته یعنی دیگه بش ندم؟؟؟ فداتنه شما بده بهش فقط بجاي ۴ ساعت یه بار بکن ۶ ساعت یه بار