2789
عنوان

تیله برفی

400 بازدید | 7 پست

@تیله_برفی  

عزیزم تاپیکت رو الان خوندم و با بغض خوندمش خواستم بگم از رحمت خدا غافل نشی همین بی خیالت استارت بارداریته عزیزم سرنوشت من از تو تلخ تره گلم حداقلش مادر شدنو نچشیدی اون حس و حال و تجربه نکردی بدونی چ عالمی و بعد یهو همه چی نابود شه کاش من بعد از چند سال هزار نذرو نیاز باردار شدم روزی ک رفتم صدای قلب فرشته کوچولمو بشنوم دل تو دلم نبود بی صبرانه منتظر صدای قلب کوچولوم بودم ک یهو یه خط صاف رو به به روم دیدم ک دکتر گفت قلبش نمیزنه😔 من قبل از بارداری این همه عذاب نمیکشیدم چون این حسو تجربه نکردم نه به نداشتنش نه به اینکه خدا بعد از همه سال انتظار بهت ببخشه و نمونه🥺 منم خیلی دنبال دوا درمون رفتم طب سنتی شیمایی همه چی تهش سپردم به خدا زدم به خیالی و اصلا بهش فکر نکردم گفتم خدا بخواد میشه نخوادم نمیشه و کلا بیخیال شدمو سپردم بخدا ک در عین ناباوری شد هرچند ضربان قلب کوچکیش نمیزد...💔

از ته قلبم برای تو همه منتظرا و خودم از خدا میخوام بهمون نی نی سالم ببخشه و سلامت تو دامنمون بزارتش تاپیکو برا این زدم ک گفتی زدم ب خیالی مطمئن باش همین روزا با خبرای خوب خوشحالمون می‌کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون مهربون یه دوستی دارم شرایط شما براش پیش اومد بعد ماه ها اقدام صدای قلبم شنید ولی سونوی بعدی گف ...

ممنون عزیزم 

شروع میکنم ان شاالله

بی خیالیه که معجزه می‌کنه تجربشو داشتم ک میگم👌

امیدوارم که بتونم بزنم ب خیالی