2777
2789

فردا برات مینویسم یادم بیار استاد اگزما هیتم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم شدید..یه دکتر دارو ساز یه کرم دست ساز بهم داد ک خوب خوب شدم و الان چند سال خبری نیست..

میدونی علت اگزمات چی بود؟ رعایت کردی یا فقط دارو ؟ چه مدت دارو استفاده کردی؟ ایم دکتر و داروشو میتونی بگی؟ممنون 

میدونی علت اگزمات چی بود؟ رعایت کردی یا فقط دارو ؟ چه مدت دارو استفاده کردی؟ ایم دکتر و داروشو میتون ...

من از مایع دستشویی دانشگاهمون میزدم اگزما می‌زدم تاریخ گذشته بود احتمالا دیگ پوستم حساس شدواکزما شدید گرفتم..رعایت آنچنانی نه ولی بازم سعی میکردم دستکش استفاده کنم....دارو چن ماه نه متوالی هر موقع زیاد میشد استفاده میکردم....اسم نداشت چون دست ساز بود و فرمولشو‌ فقط خود دکتر میدونست...اگ تهرانی آدرس بدم هنوزم هست کارش عالی من برا جوش صورتم رفتم پیشش خوب شد

پماد مومتازون بزن خیلی خویه.من تا متوجه میشم ک دستم داره اگزما میزنه سریع از این پماد میزنم با ی زدن می‌ره اگه کمه.

خواهرم دو تا دستش افتضاااااااح میشه  کف دست روی دست بین انگشتاش انقد میخارونه ک خون نیفته دیگه.گفتم از این پماد خرید ترکیبی با نرم کننده میزد آخه پماد تکی ی جوریه ب کل دست بزنی.چند روز زد خیلی خوب شد.حتما استفاده کن.