2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 97 پست
😂😂ارع تعجب داره

اوهوم😐چون منم 17 سالمه و هنوز اسکوبی دو میبینم🙄

کلاس چندمی ینی؟ ترک تحصیل کردی؟ 

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دیدم مامانم به بابام خیانت میکرد تو خونمون نصف شبا مردای غریبه رو میدیدم حالم ازش بهم میخوره&nbs ...

همچنان همونطوره یا درست شد رفتاره مادرت

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
اوهوم😐چون منم 17 سالمه و هنوز اسکوبی دو میبینم🙄 کلاس چندمی ینی؟ ترک تحصیل کردی؟ 

هرکسی یه جور زندگی میکنه عزیزم من انتخاب خودم بوده

ن براچی ترک تحصیل کنم جرم ک نکردم شوهر کردم😐

هرکسی یه جور زندگی میکنه عزیزم من انتخاب خودم بوده ن براچی ترک تحصیل کنم جرم ک نکردم شوهر کردم😐

اخه معمولا اونایی ک سن کم شوهر میکنن ترک تحصیل میکنن🙄

ایدیت هم اشتباس.kosholo. نه کوخولو😂🤦🏼‍♀️

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

اتفاقا قصدم همین بود 

دوس داری به عنوان کسی که مادش اینجورادمیه ازت یادشه نکن ابروشونبر بگواگه بابامونمیخوای طلاق بگیرولی ابروریزی نکن ابروباباتم میره گلم سرافکنده میشه 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
اخه معمولا اونایی ک سن کم شوهر میکنن ترک تحصیل میکنن🙄 ایدیت هم اشتباس.kosholo. نه کوخولو😂🤦🏼‍♀️

ن من قصد ادامه تحصیل دارم من مث همه نیستم 

میدونم غلطه دیگه نشد درستش کنم 

بنظرم یذره رو طرز حرف زدنت کار کن شما 

ن من قصد ادامه تحصیل دارم من مث همه نیستم  میدونم غلطه دیگه نشد درستش کنم  بنظرم یذره رو ...

مگه چیز بدی گفتم🤨