2821
2789
عنوان

نی نی یارشب

168 بازدید | 12 پست

خسته شدیم از لینک های تبلیغ ادان بابا😑

ممنوع کنید کاربرا نذارن بس دیگه

حالا مد شده تاپیک میزنن حس شیشم هستم برین رای بدین بهم بیاین جواب بدم چقدر بیشعورین

اونی که سوال میپرسه شاید واقعا حالش بده چرا الکی بخاطر تحفیف و رای اینطور میکنین؟

شماره حسابتو بذاری هرکاربر ده تومن بزنه بهتره😒

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@نی_نی_یار_شب     عزیزم چرا کاربری 13711371 کاربریش ترکوندید بنده خدا تعلیق شد حرفی هم نز ...

برگشت کاربری با من نیست لطفا با تماس با ما صحبت کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

اونی که فکر میکنه یه نفر از پشت گوشی میتونه بگه کِی ازدواج میکنه،کِی دانشگاه قبول میشه و.... حقشه که همونطور تحقیر آمیز باهاش رفتار بشه.

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

اونی که فکر میکنه یه نفر از پشت گوشی میتونه بگه کِی ازدواج میکنه،کِی دانشگاه قبول میشه و.... حقشه که ...

اره ولی گاها میبینی طرف واقعا حالش بده 

اره ولی گاها میبینی طرف واقعا حالش بده 

و متاسفانه به جای اینکه دنبال راهکار برای حل کردن مشکلش باشه،به یه عده بیکار و دروغگو متوسل میشه!

عزیزم تا اینجور افراد هستن،افراد سودجو هم هستن.

بهتره از نی نی یار بخوایم تاپیکای حس ششم رو ممنوع کنن کلا

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

و متاسفانه به جای اینکه دنبال راهکار برای حل کردن مشکلش باشه،به یه عده بیکار و دروغگو متوسل می ...

دقیفا نمیدونم چرا برخورد نمیکنن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792