2777
2789
من انقدر مشکلاتم زیادن نمیدونم چجور ازتون کمک بگیرم

منظورش اینه لج نکن واضح مخالفت نکن نزاربحث بشه.

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگر مرد بودم و همسرم هی بهم شک می‌کرد و تهمت میزد قطعا بهش خیانت میکردم 

همسرم مدتها بددل بود هی تلاش کردم قانعش کنم اشتباه میکنه بدتر شد آخرش گفتم همینه که هست هر شکی داری هر فکری توی سرته درسته حالا چی؟ میخوای طلاقم بدی مهریه ام‌رو‌بده.

دقیقا من خیلی اشتباه کردم و دارم میکنم

شروع کن برای جبران 

سیاست داشتن واقعا سخته رو نبودن سخته منم بلدنیستم زیادهمین کمشم تودلم باخودم حرف میزنم راه وچاه میکنم تمرین میکنم ده باراشتباه خب دیگه ادامش نده اینجوری عوضش رفتارکنم فلان جواب بدم و موقع جواب دادن میگم اول فک کن 

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

بهش اعتماد میکنم ب همین سادگی 

عشق ک در وجود ما نهفته شده هدیه ای از طرف خدا برامون🧿❤️صبر درد برابر مشکلات اوج احترام ب امتحان های خداست 🦋💗خدا ب همه در تک تک مراحل زندگیشون کمک کنه ✨با تمام قوا داریم تلاش میکنیم زندگیمون رو بسازیم من و عشقم 👩‍❤️‍👨همه جور مشکلاتی پیش پامون هست هر کسی این متن و میخونه لطفا خواهش میکنم ازتون نمیتونید کمک یکی بکنید تو رو خدا سنگ نندازید تو راهشون یه دخالت شما می‌تونه زندگی یه نفر رو تغییر بده 💕🥰
چرا مرد نباید بیکار باشه الان شوهرم همش خونست ولو پای لب تاب و فارکس 

خب خونه داره کارمیکنه.سودمیکنه؟  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الکی زندگی رو به کام خودت تلخ نکن. اگه بخوان خیانت بکن میکنن. با زحمت و تلاش و زرنگی نمیشه جلوشو گرفت. هر چقدر هم لوند باشی، زیبا باشی، جذاب باشی، کسی که خائنه، خیانت میکنه.

ولی الکی به این چیزها فکر نکن. یک عالمه مرد خوب هم هست تو دنیا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟