2777
2789

جالب اینجاست به هر کدوم هم زنگ میزنم کامل منو میشناسن میگن همسرت ازت تعریف میکنه باهات خیلی خوشبخته،ولی این حرفا بدتر کفریم میکنه

اگر عشق نباشد دیگر چه فرقی می کند کجای جهان ایستاده ای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره بخدا لیشتر تعریفا ذهنمو شکاک کرد

ببین بچه‌ها وقتی ناراحتن یا مشکل براشون پیش میاد میان اینجا می‌نویسن. خیلی‌ها همین امشب شادن و خوشبخت.

تازه خیلی تاپیک‌های خوبم هست که چون پربازدید نمیشه، نمی‌بینیمشون. دنیا خیلی قشنگه. تاپیک‌ها رو بخون و اگه نظری داری بنویس. اونها هم درددل می‌کنن و سبک میشن. ولی وقتی میبینی داره به روح و روان خودت آسیب میزنه، نخون و یه مدت اصلا این سایتو نیا.

تو کل فامیل پدریم، مادریم و پدر همسرم حتی یک مرد بد نیست. فقط همسر دخترخاله‌ی همسرم توزرد از آب دراومد. مردهای بد انقدر کمن به خدا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ببین بچه‌ها وقتی ناراحتن یا مشکل براشون پیش میاد میان اینجا می‌نویسن. خیلی‌ها همین امشب شادن و خوشبخ ...

آره خب ،ماهم خوشبختیم وهمسرم فوق العادست ولی این مشکلش باید حل بشه،کل فامیل حسرت رابطه امونو  میخورن

اگر عشق نباشد دیگر چه فرقی می کند کجای جهان ایستاده ای
آره خب ،ماهم خوشبختیم وهمسرم فوق العادست ولی این مشکلش باید حل بشه،کل فامیل حسرت رابطه امونو  م ...

الهی شکر که خوشبختی عزیزم‌. من نوشته‌ی شما رو نخوندم. فکر کردم به اسی ریپلای کردم. ببخشید.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟