2777
2789
عنوان

عشق چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 34 پست
بگو اشکال نداره

انگشتم میشکنه ک🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عاشق شدم من در زندگانی بر جان زد آتش عشق نهانی جانم از این عشق بر لب رسیده اشک نیازم بر رخ ...

👏👏👏👏👏👏👏

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

نمیدونم تجربش نکردم تاحالا،اماشنیدم درموردش وجالبه برام 

میگن یکی ازقشنگترین احساساتیه که یه نفرمیتونه داشته باشه توقلبش ودرگیرش شه،خیلی ارزشمنده وطرفی که ادم عاشقش هست روستایش میکنه بادنیایی ازعلاقه،تمام هوش وحواس طرف میشه کسیکه عاشقشه...بازم تاکیدمیکنم که نمیدونم درسته یاغلط چون تجربش نکردم

حس کردم دلتون لرزیده وعاشق شدید،عشقتون پایدارعزیزم

نمیدونم تجربش نکردم تاحالا،اماشنیدم درموردش وجالبه برام  میگن یکی ازقشنگترین احساساتیه که یه ن ...

مرسی عزیزم😍😘

درست حس کردین🙈

حس قشنگیه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
مرسی عزیزم😍😘 درست حس کردین🙈 حس قشنگیه

عزیزم این چیزابه راحتی پیش نمیادومحبت الهی به شماست قدرشوبدونید،به نظرم خیلی ارزشمنده وحرمتش زیاده 

امیدوارم حالتون خوب،دلتون شادوعشقتون پایدارباشه  

عزیزم این چیزابه راحتی پیش نمیادومحبت الهی به شماست قدرشوبدونید،به نظرم خیلی ارزشمنده وحرمتش زیاده&n ...

مرسی عزیزدلم

امیدوارم هرچی حال خوبه مال شما باشه💛💛💛

من نه 😪 توروخدا بگو چیکار کردی عاشقش شدی  دیگه حالم داره از خودم و زندگی بیروحم بهم میخوره

یکم راحت گرفتم همه چیو دیدم هرچی سخت بگیرم ب ضرر خودمه...توهم یکم ریلکس کن بابا دور از جون ادم ی حیوون خونگی میگیره بعد دو روز وابستش میشه

شوهرت خوبه سعی کن خوبیاشو ببینی 

یکم راحت گرفتم همه چیو دیدم هرچی سخت بگیرم ب ضرر خودمه...توهم یکم ریلکس کن بابا دور از جون ادم ی حیو ...

ینی واقعا عاشقش شدی یا وابستشی؟؟

قبلا کسیو نمیخواستی تو؟

من همه حسام گذراست گاهی دوسش دارم گاهی نه

میدونی چی میگم؟؟یموقع هایی فقط میخوام تو بغلش باشم یساعت بعدش باهاش سر جنگ دارم!

ینی واقعا عاشقش شدی یا وابستشی؟؟ قبلا کسیو نمیخواستی تو؟ من همه حسام گذراست گاهی دوسش دارم گاهی نه ...

نمیدونم واقعا حسم اسمش چیه برای همینم پرسیدم شاید وابسته شده باشم...خودمم گیجم اما حس خوبیه دوسش دارم

میفهمم کاملا چی میگی 

شوهرت چیزی نمیگه؟