2789
عنوان

نامزدی

273 بازدید | 16 پست

یکی از دوستام براش خواستگار میاد کلی میرن میان تا نامزد میکنن هم خودش شرایطتش خوب بوده هم داماد

خلاصه قرار بود عقد کنن لباس و طلا و همه چی گرفتن پسره چند روز به مراسم گفته بریم مشاور اونجا از طریق مشاور گفته که تو این پنج ماه علاقه به دختر پیدا نکرده و مشاوره به دوستم میگه تموم کنید بعد پسره میگه عقد رو عقب بیاندازیم تا سه ماه ببینم علاقه پیدا میکنم که دوستم قبول نکرده و نامزدی رو تموم کرده و الان همش گریه میکنه 

به نظرتون داستان چی بوده؟ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همونی که گفتی باید بدل بشینه و دوطرفه باشه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

به ماچه ک داستان چی بوده بازم خدا خیرش بده ک اینو عقد نکرد سیاه بختش کنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همونی که گفتی باید بدل بشینه و دوطرفه باشه

خودش میگه شاید پای کسی درمیون هست این خانواده اش سنتی بودن به خاطر اون شاید بهم داره میزنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به ماچه ک داستان چی بوده بازم خدا خیرش بده ک اینو عقد نکرد سیاه بختش کنه

من فقط پرسیدم شاید کسی چیزی به ذهنش برسه 

خودش میگه شاید پای کسی درمیون هست این خانواده اش سنتی بودن به خاطر اون شاید بهم داره میزنه

اونم یه احتماله ولی همون علاقه پیدا نکردن معتبر تره چون سه ماه زمان نمیخواست پسره و اینکه مشاورم یه جورایی میفهموند به دختره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اونم یه احتماله ولی همون علاقه پیدا نکردن معتبر تره چون سه ماه زمان نمیخواست پسره و اینکه مشاورم یه ...

نمیدونم دلم براش میسوزه شش ماه رفته اومده آخرش اینجوری گفته

من فقط پرسیدم شاید کسی چیزی به ذهنش برسه 

خب چرا باید برای شما اهمیت داشته باشه... چرا اصلا زندگی دوستت برات مهمه ک بدونی جریان چی بودخ.. هرچی بوده بین خودشونه و تموم شده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خب چرا باید برای شما اهمیت داشته باشه... چرا اصلا زندگی دوستت برات مهمه ک بدونی جریان چی بودخ.. هرچی ...

چون خودش ازم راهنمایی خواسته که چی به ذهنم میرسه شما جایی که دوست نداری نظرنده چقدر عصبانی هستی 

نمیدونم دلم براش میسوزه شش ماه رفته اومده آخرش اینجوری گفته

درد داره واقعا من خودم هیچ مشکلی ندارم یه خواستگار داشتم تو یه هفته فقط سه بار خواستگاری کردن ازم به طور رسمی انقدر گفتم نه و خواهش میکردن تهش نیومدن سرقرار واقعا یه مدت بهم برخورد بعدش گفتم یه طوری رفتار نکن انگار باور داری مشکل از تو بوده ولی خب وجه خوبی جلوی خانواده نداشت و من به نیت جواب منفی رفته بودم

چون خودش ازم راهنمایی خواسته که چی به ذهنم میرسه شما جایی که دوست نداری نظرنده چقدر عصبانی هستی  ...

ببین این جریانش فرق داره.. برو یه بار تاپیکت از اول بخون.. جایی گفتی دوستم نظر میخواد؟ 

گفتی دوستم اینجوری براش رخ داده به نظرتون جریان چی بوده.. منم خواستم بگم ما نباید تو زندگی دیگران فضولی کتیم اگه دوس داشته باشن خودشون میگن... پس شما هم اگه دوستت گفته جریان چی بوده باید اول تاپیک  درست میگفتی

درد داره واقعا من خودم هیچ مشکلی ندارم یه خواستگار داشتم تو یه هفته فقط سه بار خواستگاری کردن ازم به ...

اشکال نداره انشالله ازدواج میکنی و عاقبت بخیر میشی با یو مرد ایده آل

ببین این جریانش فرق داره.. برو یه بار تاپیکت از اول بخون.. جایی گفتی دوستم نظر میخواد؟  گفتی د ...

شما ببخشید که انشام خوب نیست حالا حرص نخور عزیزجان یک لیوان آب خنک بخور منم ببخش قشنگ ننوشتم 

اشکال نداره انشالله ازدواج میکنی و عاقبت بخیر میشی با یو مرد ایده آل

انشالله عزیزم نه همون دو روز شاید ناراحت بودم من اهمیتی به اینچیزا نمیدم به دوستت بگو کتابای انگیزشی بخونه و بدونه چیزی که مال اون باشه هیچ وقت از کنارش رد نمیشه

انشالله عزیزم نه همون دو روز شاید ناراحت بودم من اهمیتی به اینچیزا نمیدم به دوستت بگو کتابای انگیزشی ...

حتما عزیزم منم باهاش کلی صحبت کردم که قسمت نبوده شاید ازدواج میکردی کلی مشکل پیدا می‌شد و با بچه جدامیشدی اما خوب دل بسته بوده خیلی سخته براش بعد همه فامیلش میدونن همش میگه فردا میگن چه مشکلی بوده که چند روز قبل مراسم بهم زدن