2777
2789
مرسی عشقم😘😘😘💖💖💖💖

فداتم عزیز جان😘🌷

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستانی ک براشون باز نمیشه رو لینک انگشتشونو نگه دارن بعد گزینه باز کردن بزنن توی ویدیو ها یا اینترن ...

واسه‌من‌وقتی‌آبی‌میکنم‌اصلا‌باز‌کردن‌نمیوفته؟؟

‌به‌کجا‌میشود‌از‌معرکه‌عشق‌گریخت...❤❤
https://s4.uupload.ir/filelink/7FbyH7wBf92t_175ce434d0/vid-20211031-wa0004_27aw.mp4

وای اســـــــــی عاشقتون شدم چقدقشنگین آخه😍😍😍چ لباسای جذابی،،اون دستمال رنگیاکه دلموبرد

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
واسه‌من‌وقتی‌آبی‌میکنم‌اصلا‌باز‌کردن‌نمیوفته؟؟

پس کپیش کن‌ برو تو مرور گوشیتم امتحان کن

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
استارتر،رنگ لینک آبی نیست،سیاهه بازنمیشه،دست روی لینک هم نگه داری کپی میکنه فقط، یه کاری کن ماهم ب ...

همه دیدن عشقم 😘😘😘

دست گذاشتی رو لینک زود بردار ازوگل نگاه کن عزیزم

استارتر،رنگ لینک آبی نیست،سیاهه بازنمیشه،دست روی لینک هم نگه داری کپی میکنه فقط، یه کاری کن ماهم ب ...

کپی کن برو سیومسیج ایتا وات یا تل،،اونجاآبی میشه بزن دان میشه

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
پس کپیش کن‌ برو تو مرور گوشیتم امتحان کن

مرورگر

وای اســـــــــی عاشقتون شدم چقدقشنگین آخه😍😍😍چ لباسای جذابی،،اون دستمال رنگیاکه دلموبرد

الهی فدات شم عزیزدلم آره اصلا دوس نداشتیم تموم شه جاتون سبز گلم😍💖💖💖