2777
2789
عنوان

تغییر رنگ پوست در سرطان سینه

1166 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها 

تو رو خدا اگه میدونید بهم بگید تغییر رنگ پوست تو سرطان سینه چطوریه.

الان یه هفته است متوجه شدم سمت داخل سینه راستم یه لکه قرمز هست که نه پوسته پوسته است نه خارش داره بعضی اوقات پر رنگ میشه بعضی اوقات محو میشه 

من فیبروم آدنوم و کیست سینه دارم 

میترسم برن دکتر .هر بار میرم سونو میمیرم و زنده میشم 

فردا نوبت دکتر دارم 

کسی تا حالا با همچین موردی مواجه بوده سرطانه؟ 

چیکار کنم؟

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

من وسط آرنجم همینطوریه گاهی قرمز میشه گاهی محو میشه احتمالا یه حساسیت پوستیه، سرطان سینه دور از جون کلی علایم داره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
من وسط آرنجم همینطوریه گاهی قرمز میشه گاهی محو میشه احتمالا یه حساسیت پوستیه، سرطان سینه دور از جون ...

میترسم یعنی از مردنش نمی‌ترسم از اینکه هم خودت هم همه خانواده آن زجر کش میشی میترسم .دعا کنید برام 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم یعنی از مردنش نمی‌ترسم از اینکه هم خودت هم همه خانواده آن زجر کش میشی میترسم .دعا کنید برام&n ...

ان شاالله که سالمی، منم می ترسم برای همین دارو میخورم که فکر و خیال نکنم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ان شاالله که سالمی، منم می ترسم برای همین دارو میخورم که فکر و خیال نکنم

منم وسواس فکری دارم البته یه ساله داروهای رو قطع کردن ولی هر بار میخوام برم سونو بدم روانی میشم