آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰 #پاترهد○-○⚡ #slytherin🍏 زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌
ان شاء الله دانشگاه بیای متوجه میشی اینا بچه بازی بوده 😂
ولی بهت افتخار میکنم که تو این شرایط مجازی درس میخونی من خودم دوران دبیرستان مجازی میشد شاید حتی ردم میشدم
ولی تو من نیستی بخون... بعد ب قول شاعر بگی
امتحان شدم. غلط نداشتم. نکردم اشتباه
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰 #پاترهد○-○⚡ #slytherin🍏 زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌
واقعا نمره امتحان مهم نیستا :/ هیچجا نمرش تاثیر نداره پاس کن فقط دیگه کنکوری بخون
اتفاقا خوب بخونی تاثیر داره
اونایی ک میگن نداره خودشون دبیرستان با تک ماده قبول شدن رفتن دانشگاه سما یاقوزآباد خب مشخصه تاثیرنداره
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
اتفاقا خوب بخونی تاثیر داره اونایی ک میگن نداره خودشون دبیرستان با تک ماده قبول شدن رفتن دانش ...
من خودم سمپادیم
اکثر بچهامون فقط دنبال پاس شدنن و واسمون نمره مهم نیست...معلمام خیلی سخت نمیگیرن بهمون که چرا کم شدیم...آخه خوندن واسه امتحانا و پرسشا اصلا جنبه کنکوری نداره تست زنی و طبق برنامه مشاور رفتن مهم تره