2777
2789
عنوان

لک قهوه ای قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 58 پست
باشه عزیزم دعام کن خیلی ناامیدم تو نت سرچ کردم بودن کسایی ک لک داشتن و باردار نبودن 😔

همینا تا دوهفته پیش برای منم اتفاق افتاد و تاپیک های امیدوار کننده و ناامید کننده رو زیرو رو کردم

ان شالله که بارداری 

منم باردارشدم با شرایط شما یعنی همون لک بینی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍😍😍😍 ایشالا که بارداری

انشاءالله ممنونم♥️

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
یعنی هرکی لکه ببینه بارداره ؟

اره من شنیدم من که خودم قبل موعدم و بعد از موعدمم لک داشتم قهوه ایی ولی خیلی نبود 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
علائم بارداریت چی بوده؟ من از پادرد دارم میمیرم 

پا درد نداشتم ولی پایین دلم درد میکرد و سمت راست وچپ شکمم تیر میکشید

چندمین ماه اقدامی؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
همینا تا دوهفته پیش برای منم اتفاق افتاد و تاپیک های امیدوار کننده و ناامید کننده رو زیرو رو کردم ا ...

وای بعنی میشه برای منم اتفاق بیفته و حامله باشم 🥺🥺🥺🥺

دالی می بینم که اینجایی

دالییییی اله اینجام😜😘

وای خدایا اخه چرا پس .نارلحت نباش عزیزم ان شالله ماه بعد باردار میشی ..مطمئنی پریود شدی شاید لک بینی ...

نه پریود شدم دیشب ازم لک اومد فکر کردم شاید لکه بینیه بعد امروز دیگه اومد کامل ازم 

دعا کن این ماه باردار شم میخوام قرص لتروزول بخورم 

نه پریود شدم دیشب ازم لک اومد فکر کردم شاید لکه بینیه بعد امروز دیگه اومد کامل ازم  دعا کن این ...

عزیزم وقتی مشکلی نداری نخور ..

بجاش پیاده روی تند داشته باش 

شبا تو هوای آزاد 

بخدا عالیه عالیه 

هم فولیکولات زیاد میشن هم سایزشون عالی