2777
2789
عنوان

لک قهوه ای قبل موعد

540 بازدید | 58 پست

بچها من یه هفته مونده به موعدم چند قطره لک قهوه ای ازم اومد دو روز مونده ب موعدم پادرد شدید دارم و بی میل شدم غذا دوس ندارم بخورم بنظرتون میتونه باردار باشم 

بی بی زدم یدونه هاله داشت یدونه نداشت

احتمالا بارداری چون منم لک قهوه ای داشتم 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅😅😅 منم همینجوری فهمیدم باردارم  فردا صبح دوباره امتحانش کن

اگه لک نبینیم یعنی باردارنیستیم؟

من یک هفته بعداقدامم زیردلم دردگرفت ونوک سینه هامم حساس شدن ولی چندروزبعدخوب شد و۵روزدیگه موعدم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اگه لک نبینیم یعنی باردارنیستیم؟ من یک هفته بعداقدامم زیردلم دردگرفت ونوک سینه هامم حساس شدن ولی چن ...

نه عزیزم بعضیا اصلا لکه بینی ندارن ، مثلا خواهرم اصلا نداشت ولی باردار بود 

نه عزیزم بعضیا اصلا لکه بینی ندارن ، مثلا خواهرم اصلا نداشت ولی باردار بود 

منم ندیدم ولی اون دردا برام عجیب بود🤔

این ماه طبق برنامه دکترپیش رفتم یک هفته یک شب درمیون اقدام داشتیم....بعدهفته بعدش هم زیردلم دردگرفت هم سرسینه هام حساس شدن

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بی بی چک‌چی زدی؟

منم ندیدم ولی اون دردا برام عجیب بود🤔 این ماه طبق برنامه دکترپیش رفتم یک هفته یک شب درمیون اقدام د ...

من‌روز تخمک گذاریم اقدام کردم بعد از چند روز دردام شروع شد