2777
2789
شوهر من که عمرا الان بره  میگه صبر کن میاد پایین  باورت میشه چند ماهه می‌خوام بخرم حالا ...

هنوز اونقدیم گرون نشده من امروز حتما میخرم تا الانم شوهر فلان فلان شدم بهم ضررر زده 

هنوز اونقدیم گرون نشده من امروز حتما میخرم تا الانم شوهر فلان فلان شدم بهم ضررر زده 

برو بهر عزیزم چی میخوای بخری ؟ 

ایشالله مبارکت باشه گلی

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو بهر عزیزم چی میخوای بخری ؟  ایشالله مبارکت باشه گلی

قصدم النگو بود ولی نیم ست قسمتم شد بدون اجرت خیلی خداروشکر خوب افتاد بهم دقیقا سربه سر پولم بالاترین گرم بدون اجرتی که  میشد رو برداشتم النگو رو پشیمون شدم چون خیلی تو چشه اما وزنیم نداره یه جوری میزنن انگار ۱۵ بیس تومن براش دادی 

این نیم ست به حدی ظریفه که انگار دوتومن پاش دادی ولی در عوض سنگینه باطنا 😉 در نهایت شوهرمم دست به جیب شد و ۴۰۰ سر گذاشت که بلاخره خریدیم فروشنده خیلی باهامون راه اومد نه تنها بدون اجرت بلکه کلی هم از سود خودش زد جالبه النگویی که از مغازه مخصوصه بی اجرتا داشتم میخریدم گرم کمتری با این مبلغ میشد یارو واقعا داشت دورمون میزد .... 

انشالا شمام بخرید یادت باشه تا وارد مغازه شدی بگو بدون اجرت بالاترین گرمی که با پولم میشه خرید چقدره

قصدم النگو بود ولی نیم ست قسمتم شد بدون اجرت خیلی خداروشکر خوب افتاد بهم دقیقا سربه سر پولم بالاترین ...

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی و دل خوش استفاده کنی 

از کجا بدون اجرت خریدی ؟ تهرانی؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی و دل خوش استفاده کنی  از کجا بدون اجرت خریدی ؟ تهرانی؟

آره همه طلا فروشی ها دارن پاساژا معمولا زیرزمینشون دارن 

ولی ما از طلا فروشی پرسیدیم گفت بیا خودم چند تا بی اجرت دارم و گرم بالا