2777
2789
دقیقا اینجانب هم همین مشکلو دارم

ای حرص میخورم بهش گفتم دیدی 

میگه بابا دیشب نگاه کردم پایین بود که

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

امروزم رفت  بالاتر عرررررر      

عع چند شد 

بذار برم ببینم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من هنوز نرفتم خبررررم

شوهر من که عمرا الان بره 

میگه صبر کن میاد پایین 

باورت میشه چند ماهه می‌خوام بخرم حالا که پولم جور شده گرون شد 

📆 زمان: ۱۴۰۰/۰۸/۱۶⌚۱۲:۱۳:۳۳

💎💎💎💎💎

🌕گرم طلای 18 در مشهد : 1195000تومان

🌕سکه امام : 11900000تومان

🌕سکه بهار آزادی : 11720000تومان

🌕سکه نیم : 6120000تومان

🌕سکه ربع : 3550000تومان

🌕نقره هر مثقال 995 عيار : 85900تومان

🌕نقره هر گرم 995 عيار : 18641تومان

🌕نقره هر گرم 925 عيار : 17243تومان

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

مامانم چند روز پیش گرمی یک میلیونو صدو هفتاد خرید 

یه النگو خرید ۴ گرم و ۴۳۰ 

شد ۶ میلیونو ۵۰۰ تومن 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

یک میلیون و ۲۰۰ شده 😲😫😫

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

پارسال که قیمتها هر روز داشت میرفت بالا خواهرم اصرار کرد که بخریم تا عید گرون تر میشه. گرمی یک میلیون و ششصد یه النگو خریدم. تقریبا 23 میلیون شد. الان ببرم بازار 15 تومن به زور میشه. انگار خیلی واجب بود. خواهرم خودش هم خرید و ضرر کرد خلاصه یه 8 تومن به شوشو ضرر زدم. طفلی همش میگفت دست نگه دار. البته بازم میخواستم بخرم. خدا خواست و اون روز بارون شدید بارید نتونستیم بریم. بعدشم مریض شدم اما انگار خدا نمیخواست بیشتر ضرر کنم. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .