2777
2789
عنوان

دلشوره بی دلیل

179 بازدید | 22 پست

من دلشوره و ترس شدید بی دلیل دارم کسی تا حالا این طوری بوده یعنی هیچ خبری نیست زندگی آرامی دارم ولی از بیرون رفتن و حضور توی اجتماع میترسم از رفتن توی خیابان ترس دارم و احساس سرگیجه شدید دارم

من خیلی مظلوم هستتد خیلی اذیتم کردند برای همین حس میکنم همه میخوان اذیتم کنن

اسم این بیماری پانیک منم داشتم ۵ سال پیش ۸ ماه قرص خوردم خوب شدم اما نه ماه پیش از دوباره عود کرد باز الان قرص مصرف میکنم

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرصای مختلف خوردم اما هیچکدوم به اندازه آسنترا خوب نبود . وقتی این قرص میخوری بعد یه هفته تبدیل به یه آدم بیخیال میشی 

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند

اگر برات سخته بری دکتر میتونی از اپلیکیشن دکتر ساینا بصورت آنلاین نسخه بگیری اونجا روانپزشک های مختلفی داره . من خودم الان از همون جا زیر نظر دکتر صالحه عباسیان هستم 

فقط لطفا سریعتر به فکر درمان باش منم فکر میکردم اهمیت ندم خوب میشم اما روز به روز بدتر شدم جوری که به حدی حالم بد شد که بردنم بیمارستان . از همین الان قرصاتو شروع کن که زودتر خوب شی

همچنین برا وقتایی که تپش قلب می گیری گل ختمی(عطاری میفروشن رنگش بنفشه) بگیر بعد چند تا شو بنداز داخل آب .  چند لحظه صبر کن آب که رنگ گرفت گلا رو در بیار و ابشو بخور . عین آب رو آتیشه بلافاصله ضربان قلبت میاد پایین . حتی من یبار زیاد عسل خورده بودم بعد تنگی نفس شدید گرفتم اینو که خوردم سریع خوب شدم

09338794197

این شماره منه هروقت هر سوالی داشتی یا حالت بد بود میتونی پیام بدی . چون خودم این روزا رو گذروندم و میدونم چقدر سخت  و عذاب اوره

همچنین برا وقتایی که تپش قلب می گیری گل ختمی(عطاری میفروشن رنگش بنفشه) بگیر بعد چند تا شو بنداز داخل ...

عزیزم خیلی زحمت کشیدی

دستت درد نکنه که وقت گذاشتی

حتما از تجربه هات استفاده میکنم 

عزیزم خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه که وقت گذاشتی حتما از تجربه هات استفاده میکنم 

خواهش میکنم عزیزم فقط اینو بدون که تنها نیستی و تعداد ادمایی که پانیک داشتن و دارن بسیار زیاده 

09338794197 این شماره منه هروقت هر سوالی داشتی یا حالت بد بود میتونی پیام بدی . چون خودم این روزا ر ...

ممنون عزیزم

باشه 

خودم روانپزشک دارم ولی دلشوره لعنتی از بین نمیره

عزیزم من اصفهانی هستم شما کجایی هستی

ممنون عزیزم باشه  خودم روانپزشک دارم ولی دلشوره لعنتی از بین نمیره عزیزم من اصفهانی هستم شما ...

عزیر دلم خب بهش بگو برات آسنترا تجویز کنه باور کن ظرف یک هفته آروم آروم میشی