2777
2789
عنوان

بچه معتاد...

1417 بازدید | 12 پست

برادر شوهر احمقی خودش معتاده..زنش هم سیگار میکشه و قلئون و بساط شوهرش رو براش میچینه...یه بچه دوساله دارن که از یک سالگی گاهی پای بساط باباش میشینه...اینام کلی ذوق می کنن...پدر شوهرم که اونم معتاده خیلی ساله...همش ذوق می کنه حالا من که بچم اصلا این چیزا رو ندیده مسخره می کنن پشت سرم میگن بچش لو سه و مرد نمیشه و این هم مثل باباش سوسول میشه....😕چی بگم به گوششون برسه که اینطورام که فک کردن نیس

بی منم میشه...

زنگ بزن اورژانس اجتماعی گرچه که پیگیری هم نمیشه ولی از هیچی بهترع

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن اورژانس اجتماعی گرچه که پیگیری هم نمیشه ولی از هیچی بهترع

خیلی هم افتخار می کنن.زنش کرده می گفته ما از بچگی بهمون تریاک دادن هیچی مونم نشده😯

بی منم میشه...
خیلی هم افتخار می کنن.زنش کرده می گفته ما از بچگی بهمون تریاک دادن هیچی مونم نشده😯

ادم میمونه گاهی اوقات یکی نیس بگه چرا بچه دار شدی تو یکی دیگه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
ادم میمونه گاهی اوقات یکی نیس بگه چرا بچه دار شدی تو یکی دیگه

سه ساله عروسی کردن تازه تو غصه موندن زودتر یکی دیگه هم بیارن...باور کن اصلا شعور اجتماعی شون زیر صف ره...پدر شوهر احمقم رو بگو کل زندگیش رو فروخته داده به اینا ...بهم می گفت این عروس به داد من می رسه آخرش 😑😑😑چرا؟چون من براش بساط نمی چینم و اعتیاد فراری ام...آخه حماقت تا کی؟

بی منم میشه...
سه ساله عروسی کردن تازه تو غصه موندن زودتر یکی دیگه هم بیارن...باور کن اصلا شعور اجتماعی شون زیر صف ...

کاش عقیم میشدن این ادما🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چقدر ناراحت شدم واقعا تاسف باره .اصلا و ابدا نه خودت ن شوهرت سمتشون نرو .چطور خانوادت به همچین خونوا ...

شوهرم اصلا از مجردی راه شو با خانوادش جدا کرد...زمین تا آسمون با خاندادش فرق داره. خیلی عاقله و اهل زن و زندگی...و کاری و با اخلاق...به همین خاطر خانواده خودش از ما بدشون میاد...برام مهم نبست فقط هی میرن پشت سر ما تو فامیل اراجیف می بافن ...منم از اولش با هیچ کدوم رفت و آمد نکردم..

بی منم میشه...
کاش عقیم میشدن این ادما🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

متأسفانه برعکس...آخرش اینم مثل باباش زندگی یه عده رو تباه می کنه...می دونم...عین روز روشنه..زنش هم همدست دروغ ها و خلاف هاشه...واسه همین همه دوستش دارن😐میگه تو گردا این چیزا عادیه مثل قاچاق و اعتیاد...من که شناختی از کردا ندارم...ولی این یدونه خیلی عوضیه بچه رو فقط زاییده. ..باور کن ...اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوی...

بی منم میشه...