2777
2789
عنوان

قد ۱۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست

منم ۱۶۰ هستم

تو فامیل هم قد بلند داریم هم متوسط مثل خودم چه اهمیتی داره

دوس داشتم بلندتر باشم ولی نیستم دیگه

راستی با این قد رو دست نموندم ازدواج کردم😄اما خواهر شوهرم قدش بلنده ولی کسی به روم نیوورده که کوتاهی بنظرم این چیزا به شعور ادما ربط داره که ظاهرتو مسخره کنن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ۱۷۰ولی حداقل۱۶۵

قد و چهره که دست آدم نیست دیگه چیکار میشه کرد اگر واسه یکی خیلی مهم باشه میتونه پاشنه بلند بیشتر بپوشه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
چون تو درونت حس خوبی به خودت نداری و بقیه هم همون حسو منعکس میکنن کسی که عاشق خودش باشه ایراد از خود ...

وقتی مادرم با قدم مشکل داره 

دیگه چه انتظاری از خودم هست

اطرافیان من بیشعورن

جواب کوبنده بده جلوشون ایراداتت رو نگو اعتماد بنفس داشته باش

خودتو دوست داشته باش کسی که بخوادت همینجور که هستی میخوادت والا منم ظریفمو به قول تو کوتاه ولی شوهرم میگه عاشق قدو هیکلتم 

اما یه دوست پسر داشتم وقتی به خانوادش معرفیم کرد همشون گفتن کوتولست به تو نمیاد 

واقعا درکو شعور مهمه این چیزا دست خودمون نیست خدا داده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
وقتی مادرم با قدم مشکل داره  دیگه چه انتظاری از خودم هست

وا مگه دست خودت بوده قدت؟؟ بعدم دلیلشو گفتم عزیزم وقتی خودت راضی نباشی مادر و غریبه فرقی بینش نیست همه یه ایرادی میگیرن 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛