2821
2789
عنوان

مشهدیا بیان

81 بازدید | 14 پست

تواین سبک لباس مجلسی هرکی میدونه کجاداره تومشهد یا پیج شوداره تومشهدباشه فقط معرفی کنه واسم ممنون میشم

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا ۳ سال پیش مد بود ۱۷ شهریور پاساژاسمان داره

اینا کاردست سنگ دوزیه تقریبا دوماهه تو اینستا یه پیج گذاشته ازاون پولک دوزیا نیس ک

فردوسی مدلاش خییلی زیاده

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

اینا کاردست سنگ دوزیه تقریبا دوماهه تو اینستا یه پیج گذاشته ازاون پولک دوزیا نیس ک

نمدونم والا از این بدون پولکاشم قبل کرونا تو عروسیا دیدم زیاد بازم میل خودت

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی
نمدونم والا از این بدون پولکاشم قبل کرونا تو عروسیا دیدم زیاد بازم میل خودت

چه مدلی واسع مجلس درجه یک خوبه ؟

چه مدلی واسع مجلس درجه یک خوبه ؟

بزار بگردم تو اینترنت بهت عکس میدم بنظر من ماکسی مشکی هم شیکه هم اصلا قدیمی نمیشه و از مد نمیفته باهر ارایشی هم قشنگه

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی
بزار بگردم تو اینترنت بهت عکس میدم بنظر من ماکسی مشکی هم شیکه هم اصلا قدیمی نمیشه و از مد نمیفته باه ...

مدل بیشتر مهمه تارنگ الان اگ تومشهد دارین پیج لباس مجلسی شیک باشه بدین ممنون میشم

این  مدلا چی

نرفتم تازگیا دوسه ماه پیش رفتم 

کلا میگم بری حتما داره چون‌مدلاش زیاده 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

2823
2791
2779
2792