2777
2789
خطرناک نیست اصلا جاشم بعد چند روز میره فقط خوارش داره

خب وجودش تو خونه ضرر نداره؟ ممکنه به خاطر مرغای همسایه باشه تو حیاط؟ بچه هام گهگاهی پنجره رو باز میکنن نگاه میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مرغ آسیبی نمیده . ی حشره نیشت زده اگه اذیت درد نداری درست میشه حس کردی حالت خرابع زود برو دکی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین یه چیز ریز حتی ریزتر از مورچه بود میپرید راه نمیرفت

چه چشمای تیزییی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب وجودش تو خونه ضرر نداره؟ ممکنه به خاطر مرغای همسایه باشه تو حیاط؟ بچه هام گهگاهی پنجره رو باز میک ...

خطرناک نیس ولی کثیفه کک تکثیرشم خیلی زیاده ب سرعت زادولد میکنه خونتونم پر کک میشه دیگه از بین نمیره

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
خب وجودش تو خونه ضرر نداره؟ ممکنه به خاطر مرغای همسایه باشه تو حیاط؟ بچه هام گهگاهی پنجره رو باز میک ...

خیلی سریع پخش میشه 

خیلی خطرناک نیست ولی خب خوارش داره

میتونه به خاطر مرغ و اینا هم باشه

فقط باید مطمئن شی کک بوده

خطرناک نیس ولی کثیفه کک تکثیرشم خیلی زیاده ب سرعت زادولد میکنه خونتونم پر کک میشه دیگه از بین نمیره

خب من دیدم گرفتمش به نظرت بازم هست؟ چون همین الان اتفاق افتاد