2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

92 بازدید | 13 پست

سلام میخواستم بدونم  چرا اینجا هی میگن حقوق معلم ها کمه؟واقعا برام سواله ها.میشه بگین تو اطرافیانتون یه معلم بازنشسته چقدر میگیره که میگین کمه؟چون پدر خودمم معلمه ولی ۹۹۰۰ بهش ماهی میدن.یا واقعا ۹۹۰۰ کمه یا اینکه واقعا بقیه جاها کمتر حقوق میدن

از سرشونم زیاده 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچه های الان خیلی پرو و گستاخ شدن مخصوصا تو این کرونایی ک ی گوشی دادن دسشون و ولشون کردن ب حال خودشون 

هرچی بدن حاضر نیستم جای معلما باشم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

انگاری اینجا کلا اکثریت میلیارد جا به جا میشه تو حساباشون😐

معلم ابتدایی کمه، یا کارنامه سبزا و... که رسمی استخدام نیستن

دبیرستان خوبه ، دوست بابامم بحث میکرد میگفت نظامیا بیشتر از ما میگیرن، فیش حقوقی که آورد دیدیم اون بیشتر میگیره...بعد میگفت شما دوتا فیش دارین، اون یکی رو رو کن🤣

در این حد پرو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
سی سال.بله بازنشسته هستن

خب خداروشکر حقوقشون خوبه به عنوان بازنشسته

به نظر من حقوق معلمی برای یه زندگی متوسط و آبرومند کفایت میکنه

بیز بوردا کرونا گلیب😷.کاربر قدیمیم 😁.معنی اسمم هم میشه دختر کوچولو😶
خب خداروشکر حقوقشون خوبه به عنوان بازنشسته به نظر من حقوق معلمی برای یه زندگی متوسط و آبرومند کفایت ...

به نظرم معلما خیلی راحت میتونن شغل دوم پردرامد داشته باشن.چون وقت ازاد خیلی زیاد دارن.مثلا برن تو کار املاک که خیلی پردرامده