2777
2789
عنوان

بنظرتون به بابام بگم؟

779 بازدید | 53 پست

بچه ها من خیلی دوست دارم مستقل باشم 

دوست ندارم دستم تو جیب بابام اینا باشه

بنظرتون بهش بگم یه خونه جدا برای من بگیره؟

ناراحت نمیشه اگه بگم؟؟؟

⁦❤️⁩😻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دستت چطور میخواد تو جیب خودت باشه

کع بابات خونه خریده برات؟

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

خیلی عالی بود😂😂😂

تو میخوای با پول پدرت مستقل بشی؟😂😂

استقلال یعنی کار کنی ،پول جمع کنی بعد بری بگی حالا میخوام مستقل بشم و آیا اجازه میدین

نه اینی که گفتی 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
خب کلا می‌خوام مستقل بشم اول برام خونه بگیره بعد دیگه خودم کار میکنم 

دیگگگه چی بعد میگی برام ماشین بگیره وسایل خون سر اشپز نظافت چی

سرنوشت برا هرکی یه چی نوشت خوبی نوشت بدی نوشت تا رسید به ما قلمو داد دستمو گفت شروع کن به نوشتن
دیگگگه چی بعد میگی برام ماشین بگیره وسایل خون سر اشپز نظافت چی

معنی استقلال براش جور دیگه تعریف شده  

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته