2777
2789
عنوان

محصل ها بیاین

96 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من امسال رفتم نهم ، واقعا برا انتخاب رشته موندم چی از بچگی به پزشکی علاقه داشتم ولی نمیدونم علاقم کاذبه یا واقعی تست هم میزنم ولی جواب نمیده احساس میکنم فقط به خاطر جایگاه و درآمدش رفته تو مخم  هفتم نفر اول مدرسه بود معدلم هشتم هم ترم اول باز خوب بودن نفر دون بودم ولی ترم ۲ چون دایی جوونم ۴ روز مونده ب امتحانا فوت کرد و خیلی وابسته اش بودم و اینا... ریاضی رو گندددد زدم البته معلم هندسم ک خوب بود ۲۰ شدم حساب ۱۴😐😩 علوم هم ۱۸ اینا میشدم قبلا باز ترم ۲ ۱۴ شدم یعنی پش.مام ریختهههههههه منی ک از بچگی تیزهوش فامیل بودم!    و مهم تر اینکه معلم ریاضیم در حد صفرهههه و مدرسه ام هم چون سال هاس باهاش کار میکنن و خیلی قد و خرن قبول نمیکنن برا همین آموزش ریاضیمو فقط باید از فیلم آموزشی های گوگل یاد بگیرم تا بفهمم چی میگه البته من ن کل کلاس همینجورن... الان هم در حال دعواییم ولی درست به شو نیست حالا این که هیچی😄                                                            الان کسی که بخواداز نهم شروع کنه واسه کنکور و امسال عالی شه بادی چیکار کنه           هر روز هزار تابرنامه های اینچنین و آنچنان میریزم ولی عمل نمیکنم مشکل از خودمه🤦‍♀️🤦‍♀️ حالا الان ک میخوام شروع کنم چ موسسه ای خوبه برا ریاضی قلم چی؟ بنیان اوج؟ البته قلم چی برنامه هاش ساعتیه اصلا باهاش جور نیستم حالا خودم درس های دیگه رو میتونم بخونم کلی ریاضی رو ن چون گوگل هم تا یه جایی هست واس امتحان نهایی ک نمیشه ..... وای خیلی شد ببخشید🤦‍♀️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.