2777
2789
عنوان

فالوبک یعنی چی

3529 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من پیج اینستام باز .بعد با دخترعمم قهریم. الان دیدم تو درخواست ها فالو کرده بودو تو فالورامم هست ولی پیجشو ک دیدم نوشته بود فالوبک .یعنی چی؟

یعنی توهم فالوش کنی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فالو یعنی دنبال کردن

بک یعنی پس دادن چیزی(برگشت)

یعنی اون تورو فالو کرده توهم بهش بک میدی 

انگار برگشت میدی فالوشو و توهم فالوش میکنی 

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

برگشتن دنبال کردن  

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

یعنی شما فالوش نداری درخواست بده دنبالش کن

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
فالو یعنی دنبال کردن بک یعنی پس دادن چیزی(برگشت) یعنی اون تورو فالو کرده توهم بهش بک میدی  ا ...

پس چرا یه پیجای دیگه فالو میکننن ننوشته فالو بک؟ فقط مینویسه فالو؟

یعنی فالو کردنِ متقابل.

ببین توی یه پیجی می‌ری یه گزینه داره زده فالو، خب بخوای فالوش کنی اون و می‌زنی

ولی اگه اون شخص تو را فالو داشته باشه تو نداشته باشیش، می‌نویسه فالو بک یا دنبال‌کردنِ متقابل. یعنی اگه بخوای تو هم فالوش کنی می‌زنی

💙صدا کن مرا... 
یعنی فالو کردنِ متقابل. ببین توی یه پیجی می‌ری یه گزینه داره زده فالو، خب بخوای فالوش کنی اون و می‌ ...

اره دقیقا همین🖐️خدا خیرت بده حوصله تایپ نداشتم ، کاش سایت قابلیت ویس داشت😁

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
خب چرا ی پیحای دیگه و فالو میکنن فقط مینویسه فالو؟؟ ولی این‌ نوشتن فالوبک

خب چون ایشون شما رو فالو دارن ولی پیجای دیگه نه بخاطر همین 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤