2777
2789
عنوان

از پوشک گذفتن

145 بازدید | 31 پست

دخترم  دوسالشه میشه؛!الان یه هفته هست دارم تلاش میکنم از پوشک بگیرمش اما اصلا نمیگه!!وقتی شلوارش خیس کرده میگه جیش کردم!!بنظرتون الان واسش زوده یا به تلاش ادامه بدم

زوده ولی یه چیزی که هست اگه الان دوباره پوشکش کنی دیگه خیلی خیلی سخت میشه گرفتنش ادامه بده تا یاد بگیره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن تشویقش کنی ، از مقاله های آموزشی کمک بگیر درمورد سنش هم برای هر بچه ای متفاوت هست من خودم ۱/۵ساله یاد گرفتم برادرام حدود ۲ سال و ۴ماه 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

ببین در مورد گفتن که من تا ۶ماه بعدش باید خودم میبردمش خودش نمی گفت پس دو هفته زمان کمی هست

خودت باید مرتب ببری دستشویی

توانایی داشتن هم بستگی داره که شب تا صبح خشک میمونه 

ظهر بخوابه خشکه

و اینکه سخت نیست براش دستشویی رفتن و اذیت نمیشه

کوکوملون یه فیلم داره درباره پوشک گرفتن .خیلی قشنگه بزار برا بچت ببینه و اینکه هر یک ساعت ببرش دستشویی اگه جیش کرد تو شلوار اصلا سرش داد نزن چون میترسه و بهت گوش نمیده.و هر وقت بردیش دستشویی تشویقش کن نوقع جیش یا پی پی کردنش 

ببین در مورد گفتن که من تا ۶ماه بعدش باید خودم میبردمش خودش نمی گفت پس دو هفته زمان کمی هست خودت با ...

میزارمش رو صندلی اصلا نمیکنه تا۲۰دقیقه میشینه انگار خودش نگه میداره میاد تو شلوارش میریزه همون موقع

من دخترم ۱سالو هفت ماهشه از تیر ماه شروع کردم دیگ مای بیبیش نکردم همه میگفتن زوده ولی من گوش نکردم هر ۲۰ دقیقه میبردمش و با بازی و شعر مشغوله میکردم تا جیش کنه و خوب پیش رفت و جیششو دیگ میگفت ولی اشتباهی ک کردم این بود  ک جایی می‌بردم مای بی‌بی میکردم واین باعث شد تنبل بشه الانم ک هوا سرد شده تنبلیش میاد بره دسشویی هرازگاهی نمش در میاد

میزارمش رو صندلی اصلا نمیکنه تا۲۰دقیقه میشینه انگار خودش نگه میداره میاد تو شلوارش میریزه همون موقع

جایزه لازمه جیش کن برچسب بچسبانیم تو دستشویی باهم

یا مثلا خوراکی کوچولو 

برچسب کارتونی که خیلی دوست داره بگیر