2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طبعم سرده اخه پاهام همیشه سرده گُر میگیرم یهو  یه استین بلند نخی

اتفاقا منم طبعم سرده ، پاهام همیشه یخه ولی خودم گرممه 😐

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

عه پس یکی پیدا شد شبیه من باشه شما واکسن زدین؟

من نه هنوز کرونا گرفته بودم بهم گفتن تا ۲ هفته بعد از اینکه خوب شدم نباید بزنم ، الانم متاسفانه یه گرفتاری واسم پیش اومده نمیتونم برم بزنم ایشالا تو هفته آینده میرم میزنم

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

من نه هنوز کرونا گرفته بودم بهم گفتن تا ۲ هفته بعد از اینکه خوب شدم نباید بزنم ، الانم متاسفانه یه گ ...

چند هفته از کروناتون گذشت؟

میخاین چه واکسنی بزنین؟

من خیلی میترسم میگن خون لخته میشه و از این حرفا خیلی خیلی میترسم دارم گریه میکنم

بهداشت محلمون هروز زنگ میزنه واسه واکسن

چند هفته از کروناتون گذشت؟ میخاین چه واکسنی بزنین؟ من خیلی میترسم میگن خون لخته میشه و از این حرفا ...

من الان یه ماهی میشه گذشته از کرونام ، احتمالا سینوفارم بزنم ،این خون لخته و اینا یه دوره ای واسه واکسن آسترازنکا میگفتن میخوای خیالت راحت باشه خب سینوفارم بزن