2777
2789

پماد تترسایکلین نزدی مگه؟همیشه قبل پانسمان پماد بزن دو سه روز بعد جراحی هم پانسمان رو باز کن زود هوا بخوره خوب شه

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پماد تترسایکلین نزدی مگه؟همیشه قبل پانسمان پماد بزن دو سه روز بعد جراحی هم پانسمان رو باز کن زود هوا ...

دکتر بعد عمل پانسمان کرد ولی انگاری پمادی چیزی نزده مستقیم گاز استریل گذاشته روش 

جدا نمیشه هرچی تلاش میکنم خیلی ام درد میکنه 

بله یه ماه تحمل کردم دیگه دیروز رفتم کشیدم😥

منم هردو ناخن بزرگ پام وحشتناک گوشه کرده متورم شده و خیلی خیلی درد میکنه، الان چن ساله دارم دردشو تحمل میکنم ولی این اواخر بدتر شده. میخوره ب جایی میخام بمیرم اون لحظه. اصلا نمیتونم راه برم تو کفش که بدجور دردناکه. شنیدم ک ناخن پاتو کلا میکشن واسه همین عمل نمیکنم ترسیدم زشت بشه. واقعا راجب عملش هیچ اطلاعاتی ندارم. میشه ی کم راهنماییم کنی؟

متنفرم از آدمهای حسود و عقده ای 😒
منم هردو ناخن بزرگ پام وحشتناک گوشه کرده متورم شده و خیلی خیلی درد میکنه، الان چن ساله دارم دردشو تح ...

وای دقیقا برا منم متورم شده بود. قبلا خودم گوشه شو با ناخن گیر میگرفتم دوسه روز خوب میشد باز میرفت تو گوشتم دیگه این اواخر کامل لنگ میزدم رفتم دکتر گفت میتونم یه قسمتشو برات بردارم اما احتمال اینکه عود کنه و بدتر بشه هستش ولی اگه همشو بردارم دیگه درنمیاد کلا جاش یه پوسته میاد میتونی روش لاک بزنی یا کاشت ناخن کنی که من تصمیم گرفتم خوب شد برم کاشت 

وای دقیقا برا منم متورم شده بود. قبلا خودم گوشه شو با ناخن گیر میگرفتم دوسه روز خوب میشد باز میرفت ت ...

منم هربار میام با ناخن گیر میگیرمش میمیرم و زنده میشم🥺 ینی شما دیگه همشو برداشتی؟کلاَ ناخونتو

منم هربار میام با ناخن گیر میگیرمش میمیرم و زنده میشم🥺 ینی شما دیگه همشو برداشتی؟کلاَ ناخونتو

اره کلشو برداشت دوتام بخیه زده گوشه هاش ۱۲ روز دیگه باید برم بخیه هاشو بکشه

منم هردو ناخن بزرگ پام وحشتناک گوشه کرده متورم شده و خیلی خیلی درد میکنه، الان چن ساله دارم دردشو تح ...

ببین همشو کامل نکش من یکیش کامل کشیدم بدفرم شد ولی اونی که نصف ناخن رو عمودی کشیدم قشنگ دراومد

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰
ببین همشو کامل نکش من یکیش کامل کشیدم بدفرم شد ولی اونی که نصف ناخن رو عمودی کشیدم قشنگ دراومد

بعدش نصف ناخن رو عمودی بکشم دیگه از شر این گوشه خلاص میشم؟ دیگه رشدنمیکنه؟

بعدش نصف ناخن رو عمودی بکشم دیگه از شر این گوشه خلاص میشم؟ دیگه رشدنمیکنه؟

آره من ناخونی که نصفه کشیدم قشنگ اومد بیرون البته الا هیچ وقت از ته کوتاه نمیکنم فرمشونم قشنگه ولی اونی که کامل کشیدم متاسفانه تا نصف بیشتر بلند نشد و الان کلا تو گوشته