2777
2789

واااااای یعنی اینجا کسی ماشین نداره تعویض پلاک نرفته عجب سایتیه دلم برای بعضی از زنهای سرزمینم میسوزه که جز بفکر بچه داری خانواده شوهر غیبت فضولی چیزی نمیفهمن واقعا خیلی داغونید 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این چ حرفیه چ ربطی داره!

چی چه ربطی داره والا حرف ماشین میشه همه میان از ماشیناشون تعریف میکنند ببین تاپیک زدم کسی دلش نیومد بیاد جواب بده حالا برو تاپیکهای خانواده شوهر رو ببین سریع میدوان حتما طرف سوالش مهمه براش که تاپیک میزنه نه تاپیکهای مسخره بازی  اصلا شاید یوال من سوال دیگران هم باشه

خدایاشکرت

نیازی به رفتن به دفترخانه نیست اگه خریدار اصرار داشت بگو همه هزینه ها با خودت هست

آهان یعنی مثل قدیم نیست فردا مشکلی پیش نمیاد فروشنده  ادعای مالکیت کنه من خودم خریدارم از این نظر میگم قبلا میرفتن دفتر اسناد الان میگن نیاز نیست میترسم بعدش به مشکل بربخورم 

خدایاشکرت

جدیدا نه ولی اخبار رو همیشه رصد میکنم

تصویب شده ؟ خب از یه نظر هم خوبه دیگه هزینه جدا به دفتر اسناد نمیدیم قبلا خیلی بد بود یه پول جدا باید به دفتردار میدادیم اونم خیلی بود اینقدر از مردم پول مفت گرفتن حقشونه بشینن سرجاشون

خدایاشکرت

تصویب شده ؟ خب از یه نظر هم خوبه دیگه هزینه جدا به دفتر اسناد نمیدیم قبلا خیلی بد بود یه پول جدا بای ...

تصویب شد چند ماه پیش 

خیلیم جارو جنجال بپا کرد از طرف سردفترداران ولی زورشون نرسید 

منم چند ساله خیلی دوست داشتم ماشین بگیرم ولی موفق نمیشدم چون پولم نمیرسید میخواستم پولمو جمع کنم ماشین گرون تر شده بود تا آخر دوست داداشم نمایندگی فتاحی را معرفی کرد اقساط بلند مدت  منم الان ماشین دارم تازه با کمترین پیش پرداخت

ام وی ام x 55 اینم شماره دفتر 66612005