arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 عنوان قلب جنین 91 بازدید | 8 پست سلام برای قلب جنینتون از آخرین پریودی هفت هفته گذشت رفتین یا از عدد بتاتون من بتام ۳۱۰.۶هست بنظرتون کی برم ؟؟ خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️ 1400/08/15 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 ربطی به آزمایش بتا نداره هفته هفتم یا هشتم تشکیل میشه هفته هفته بعد آخرین پریودی حساب کنم ؟ خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 از اولین روز اخرین پریودیت حساب کن ،بین ۶ تا ۸ هفته بعد برو یعنی آخرین بار که پریود شدم پاک شدم از اون روز حساب کنم خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
shnn عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 1594 یعنی آخرین بار که پریود شدم پاک شدم از اون روز حساب کنم نگاه مثلا من اولین روز از اخرین باری که پریود شدم ۱۴ فروردین بوده ، یعنی ۱۴ فروردین پریودیم شروع شد و ۲۰ ام تموم شد ( این اخرین باری بود که پریود شدم) از ۱۴ ام حساب میشه حالا ببین اولین روز شما کی بوده
arsalanman مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 793 نگاه مثلا من اولین روز از اخرین باری که پریود شدم ۱۴ فروردین بوده ، یعنی ۱۴ فروردین پریودیم شروع شد ... من اولین روز آخرین باری که پریود شدم ۲۶برج شیش بود پس خیلی گذشته خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️