2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوالی داشتین در خدمتم 

ممنون میشم اموزش خوب برای یادگیری معرفی کنید

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
 ممنون میشم اموزش خوب برای یادگیری معرفی کنید

من خودم حدود یک ماهه وارد این کار شدم تا حالا هرچی یاد گرفتم رو از اینترنت سرچ کردم  

بزن آموزش ارز دیجیتال 

من خودم حدود یک ماهه وارد این کار شدم تا حالا هرچی یاد گرفتم رو از اینترنت سرچ کردم   بزن آموز ...

مرسی 🌹 

تعریف سایت فراچارت شنیده بودم .تو یوتیوب هم میشه آموزش پیدا کرد

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
مرسی 🌹  تعریف سایت فراچارت شنیده بودم .تو یوتیوب هم میشه آموزش پیدا کرد

اره عزیزم ولی من فقط از اینترنت اطلاعات گرفتم تا حالا در حالی که همه جا تویتر تلگرام اینستا...  میتونی اطلاعات کسب کنی

اره عزیزم ولی من فقط از اینترنت اطلاعات گرفتم تا حالا در حالی که همه جا تویتر تلگرام اینستا...  ...

ممنون🌺

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792