2777
2789
عنوان

مادرشوهر😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 35 پست
من هر دفعه بیرون میخاستم برم مادر شوهرم میومد راه پله از بچم میپرسید کجااااااا بعدا بهم میگفت من اص ...

اینم دقیقا همینه کلی حرف بارت میکنه کلییییی دخالت میکنه بعد مبگه منو باید بذارین رو سرتون بهتر از من نیس برای شما انگار ما هول شوهر بودیم قحطی اومده فقط همین یدونه خواستگارو داشتیم

در کنارش محبت میکنه اما انقد زبون تلخی داره که خوبیهاش کمتر به چشم میاد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یک سوال داشتم مادرشوهرت احتمالا اهل استان مرکزی  یا احتمالا لر هستن  یا خراسان  ؟؟ ...

نه اونجا نیستم ولی رسم و رسوماتمون خیلی به لرا شبیهه

شماهم دل پر دردی داری ازش

منم همینطور😒😢

یک سوال داشتم مادرشوهرت احتمالا اهل استان مرکزی  یا احتمالا لر هستن  یا خراسان  ؟؟ ...

نه اونجا نیستم ولی رسم و رسوماتمون خیلی به لرا شبیهه

شماهم دل پر دردی داری ازش

منم همینطور😒😢 

واقعا باور کنین جاری بزرگم با وجود جایگاه و موقعینی که داره شاید هرکس ارزو داشت عروسش باشه ولی اینا ...

ببین عزیزم شما که قراره شهر دیگه هم باشید. بهترین کار همونه که گفتم. فقط دوری و دوستی+بی محلی یعنی این گوش در اون گوش دروازه . هیچ چیزییی تو این دنیا مهم تر از خودت و ارامشت نیست. نزار یک مشت حرف چرند این و ازت بگیره که اگر این باشه تمام زندگی تو باختی عزیزدل.