2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکمم بزرگ شده کمی شلوارامم اونایی که اندازه نمیشن رو یه کش کوچیک اندازه کف دست برداشتم از این کش های شلوار ، بعد دور دکمه شلوارم یه دور میپچم و میبرمش داخل جای دکمه شلوارم گره میزنم . این ترفندو از اینستا یاد گرفتم خیلی خوبا همه شلوارامو اینجوری میپوشم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
من توی بارداری اولم تا اخر 8هفته شکم نداشتم اصلا ولی بارداری مجددم الان 3ماهمه قشنگ شکم دارم

منم بارداری اولم اونجوری بود الانم بارداری دومم همونجوریم تا الان فقط دو کیلو اضافه کردم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
منم بارداری اولم اونجوری بود الانم بارداری دومم همونجوریم تا الان فقط دو کیلو اضافه کردم

من اولی پسر بود خیلی حالم خوب بود ولی این یکی خیلی حالم بده به بوها حساسم همش میخوام عوق بزنم 4روز دیگه ان تی دارم شما جنسیتشون چیه با هم فرق داشت حالتاتون

من اولی پسر بود خیلی حالم خوب بود ولی این یکی خیلی حالم بده به بوها حساسم همش میخوام عوق بزنم 4روز د ...

من اولی پسر بود الان دختره

سر اولی هر طور بودم الانم همونجورم هیچ فرقی نکرده

من اولی پسر بود خیلی حالم خوب بود ولی این یکی خیلی حالم بده به بوها حساسم همش میخوام عوق بزنم 4روز د ...

فقط اولی سمت راستم بود این سمت چپمه 

من اولی پسر بود الان دختره سر اولی هر طور بودم الانم همونجورم هیچ فرقی نکرده

عه منکه خیلی فرق دارن اولی حالم خوب بود همه چی میخوردم الان اصلا نمیتونم چیزی بخورم حالم خوب نیست همش حس تهوع دارم 

من این و هنوز متوجه نمیشه چون هنوز میخوام برم سونو آن تی 

من از همون اولش سمت چپم میسوخت و تیر میکشید میفهمیدم اونجا چیزی هست