2777
2789

تیرماه عمل کردم

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هزینه عملم ۵تمن شد 

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

منم دارم ولی دیگ پیگیرنبودم همینجوری میسوزمومیسازم

منم سه ساله، هی میگم شاید خوب شدی، ولی دیگه انسال خیلی داره اذیتم میکنه، حتما باید یه فکری کنم واسش، یه جورایی زندگی مو تحت الشعاع قرارداده 

عزیزم تجربیاتتو میگی؟  من تقریبا هر هفته باهاش درگیرم الان یبوستم ندارم ولی هی اوود میکنه😞

ببین گلم الان یسریا میان میگن این کارو کن اون کارو کن عمل نکن فلان نکن عمل راهش نیست اینا همش یه مشت حرف پوچه همورویید اگه تو ۱ماه درمان نشه باید عمل شه وگرنه خودش خود به خود خوب نمیشه من اینجا اینقد نطرات منفی خوندم نزدیک ۱سال عذاب کشییدم تااینکه گفتم جهنم این همه کارکردم روش رفتم دارو خوردم جواب نداد میرم عمل میکنم من عمل کردم ولی متاسفانه یبوستم برطرف نمیشه خیلی نگرانم قبل عمل هم هرروز دفع با خون ریزی داشتم درد شدید 

بیمه تکمیلی داشتید؟ 

نه بیمارستانی که عمل کردم بیمه ام قبول نکرد 

ببین گلم الان یسریا میان میگن این کارو کن اون کارو کن عمل نکن فلان نکن عمل راهش نیست اینا همش یه مشت ...

آره عزیزم....من کلا اگه تصمیمی بگیرم تحت تاثیر نظر دیگران قرار نمیگیرم....ولی شاغلم واقعا نمیدونم چطوری تایم برای عمل خالی کنم، راست میگید، من خودم سه ساله درگیرشم خوب نشده هیچی، بدترم شده، واقعا درمانی نداره جز عمل

من یه دارویی به اسم فَمی لاکت میخورم فعلا بهترم و ناشتا و قبل خواب تخم شربتی تو آب ولرم و گلاب، کلا در طول روز آب ولرم میخورم، با برگه و میوه سالاد، ولی خب سخته واقعا، آدم بخواد همش طبق رژیم زندگی کنه، نمیدونم این یبوست چ دردیه

شما بعددو هفته میتونستید فعالیت داشته باشید؟ چون من باید برگردم سرکار، و اینکه تو طول اون دو هفته خیلی درد داشتید؟

شقاق و بواسیر هر دوشون

منم شقاق و همروئید داشتم مزمن شده بود

آره عزیزم....من کلا اگه تصمیمی بگیرم تحت تاثیر نظر دیگران قرار نمیگیرم....ولی شاغلم واقعا نمیدونم چط ...

اره گلم ۱هفته بعدشم‌میتونی اصلا سخت نبود ۱۰دقیقه هم طول نکشید 

منم شقاق و همروئید داشتم مزمن شده بود

برای منم دیگ مزمن شده 

اگه بیمه تکمیلی هستید، بپرسید چه مدارکی میخوان، براشون فاکتور و مدارک رو ببرید حداقل پولشو براتون واریز کنن