2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دارم ولی دیگ پیگیرنبودم همینجوری میسوزمومیسازم

منم سه ساله، هی میگم شاید خوب شدی، ولی دیگه انسال خیلی داره اذیتم میکنه، حتما باید یه فکری کنم واسش، یه جورایی زندگی مو تحت الشعاع قرارداده 

عزیزم تجربیاتتو میگی؟  من تقریبا هر هفته باهاش درگیرم الان یبوستم ندارم ولی هی اوود میکنه😞

ببین گلم الان یسریا میان میگن این کارو کن اون کارو کن عمل نکن فلان نکن عمل راهش نیست اینا همش یه مشت حرف پوچه همورویید اگه تو ۱ماه درمان نشه باید عمل شه وگرنه خودش خود به خود خوب نمیشه من اینجا اینقد نطرات منفی خوندم نزدیک ۱سال عذاب کشییدم تااینکه گفتم جهنم این همه کارکردم روش رفتم دارو خوردم جواب نداد میرم عمل میکنم من عمل کردم ولی متاسفانه یبوستم برطرف نمیشه خیلی نگرانم قبل عمل هم هرروز دفع با خون ریزی داشتم درد شدید 

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

ببین گلم الان یسریا میان میگن این کارو کن اون کارو کن عمل نکن فلان نکن عمل راهش نیست اینا همش یه مشت ...

آره عزیزم....من کلا اگه تصمیمی بگیرم تحت تاثیر نظر دیگران قرار نمیگیرم....ولی شاغلم واقعا نمیدونم چطوری تایم برای عمل خالی کنم، راست میگید، من خودم سه ساله درگیرشم خوب نشده هیچی، بدترم شده، واقعا درمانی نداره جز عمل

من یه دارویی به اسم فَمی لاکت میخورم فعلا بهترم و ناشتا و قبل خواب تخم شربتی تو آب ولرم و گلاب، کلا در طول روز آب ولرم میخورم، با برگه و میوه سالاد، ولی خب سخته واقعا، آدم بخواد همش طبق رژیم زندگی کنه، نمیدونم این یبوست چ دردیه

شما بعددو هفته میتونستید فعالیت داشته باشید؟ چون من باید برگردم سرکار، و اینکه تو طول اون دو هفته خیلی درد داشتید؟

آره عزیزم....من کلا اگه تصمیمی بگیرم تحت تاثیر نظر دیگران قرار نمیگیرم....ولی شاغلم واقعا نمیدونم چط ...

اره گلم ۱هفته بعدشم‌میتونی اصلا سخت نبود ۱۰دقیقه هم طول نکشید 

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

منم شقاق و همروئید داشتم مزمن شده بود

برای منم دیگ مزمن شده 

اگه بیمه تکمیلی هستید، بپرسید چه مدارکی میخوان، براشون فاکتور و مدارک رو ببرید حداقل پولشو براتون واریز کنن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792